Η IDS TOTAL SOLUTIONS CONTRACT ΛΤΔ, διαχρονικά  προωθεί την επαγγελματική ακρίβεια στην παροχή ανώτερης ποιότητας εξειδικευμένων αρχιτεκτονικών υλικών και υπηρεσιών ολικής ανακαίνισης και  διαμόρφωσης χώρων, γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια επιτυχούς παρουσίας της στην κυπριακή επιχειρηματική αγορά.

Με την ευκαιρία της επετείου, στον ολοκαίνουργο εκθεσιακό της χώρο, στη Λευκωσία, διοργάνωσε μια μοναδική  βραδιά, με μουσική , χορό και πολλές εκπλήξεις, στην οποία παρέστησαν μέλη της κυπριακής επιχειρηματικής κοινότητας, στελέχη της εταιρείας, συνεργάτες και πολλοί, αγαπητοί φίλοι.

Καλωσορίζοντας τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος μέχρι και σήμερα την εταιρεία  κ. Πανίκος Παντελής, δήλωσε με υπερηφάνεια ότι «η διαχρονική επιτυχία της IDS στηρίζεται στην σημασία που δίνεται στην άριστη, προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών της, σε συνδυασμό με την απόλυτη επαγγελματικότητα του προσωπικού, γεγονός που καθιστά την IDS, μία από τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες παροχής ανώτερης ποιότητας αρχιτεκτονικών υλικών και υπηρεσιών ολικής ανακαίνισης, και διαμόρφωσης χώρων που αφορά τόσο επιχειρήσεις, γραφεία και ιδιωτικές κατοικίες στην Κύπρο. Έτσι, όποιο και αν είναι το έργο, μεγάλο ή μικρό, επιχείρηση ή κατοικία, η IDS μπορεί και ικανοποιεί συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις με επαγγελματικότητα και προσωπική προσέγγιση» πρόσθεσε.

Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 2002 από τον κ. Παντελή στηρίχτηκε στην εκτεταμένη εμπειρία και τεχνογνωσία που ο ίδιος είχε, πέραν των 30 ετών, γεγονός που συνέβαλε η IDS TOTAL SOLUTIONS CONTRACT LTD να εξελιχθεί από μια μικρή τοπική επιχείρηση, σε μία από τις μεγαλύτερες του κλάδου της.

Σήμερα, ο νέος εκθεσιακός χώρος παρουσιάζει όλα τα προϊόντα σχεδιασμού υψηλής ποιότητας που διαθέτει η IDS TOTAL SOLUTIONS CONTRACT στις αποθήκες της, καθώς και προϊόντα που διακινούνται μέσω αποκλειστικών συνεργασιών με εξειδικευμένες εταιρείες υλικών δαπέδων  εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ,  επένδυσης τοιχοποιίας (εσωτερικά & εξωτερικά), ηχοαπορροφητικές επιφάνειες & Πανέλα ,  τεχνητού γυαλιού , έρχεται να προστεθεί στους εκτεταμένους χώρους γραφείων, καταστημάτων, και αποθηκών που ήδη διαθέτει η εταιρεία.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter