Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο ιδρύθηκε στις 26 Ιανουαρίου 1989, και αποτελεί τον επαγγελματικό σύνδεσμο της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας στην Κύπρο. Σήμερα συμπληρώνονται 33 χρόνια από την ίδρυση του Επιμελητηρίου και τη μακρόχρονη ιστορία και πολύπλευρη συνεισφορά του στην Κυπριακή οικονομία και κοινωνία.

Στα 33 χρόνια της διαδρομής του, προωθεί και διαφυλάττει με συνέπεια τα συμφέροντα των Ναυτιλιακών Εταιρειών-Μελών του και της Κυπριακής Ναυτιλίας ευρύτερα.

Ως εκ τούτου, από 17 Ιδρυτικά Μέλη μετράει σήμερα 200 Εταιρείες-Μέλη έχοντας διευρυμένες και εξελιγμένες δραστηριότητες, ώστε να συμβαδίζουν με τις εξελισσόμενες ανάγκες του ναυτιλιακού κλάδου.

Μέσω του πολύπλευρου έργου του και της ισχυρής εκπροσώπησης της Κυπριακής Ναυτιλιακής Βιομηχανίας, που έχει σε διεθνείς ναυτιλιακους φορείς, όπως στο Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο (International Chamber of Shipping – ICS) και στην Ένωση Ευρωπαίων Πλοιοκτητών (European Community Shipowners’ Associations – ECSA), συνεχίζει δυναμικά για μια βιώσιμη και ακόμα πιο ανταγωνιστική Κυπριακή Ναυτιλία, προς όφελος των Εταιρειών-μελών του και της Κυπριακής οικονομίας ευρύτερα.

Με αφορμή την επιτυχή συμπλήρωση 33 χρόνων από την ίδρυσή του, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο παρουσιάζει στον πιο κάτω σύνδεσμο, ένα σύντομο βίντεο για το έργο και τις δραστηριότητες του Οργανισμού τις τελευταίες τρεις δεκαετίες.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθρο77 χρόνια από την απελευθέρωση του στρατοπέδου συγκέντρωσης στο Άουσβιτς
Επόμενο άρθροΗ ΕAΣ επίσημος υποστηρικτής του Junior NBA League Cyprus 2022