Πόλος έλξης για τους ενδιαφερόμενους ενοικιαστές γίνονται τα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρουν στους ενοίκους τους τα διαμερίσματα του κτιρίου 360 στη Λευκωσία.

Το 360, που πλέον αποτελεί σημείο αναφοράς για την πρωτεύουσα, προσφέρει τώρα τα διαμερίσματα του εκτός από πώληση και προς ενοικίαση σε ανθρώπους που επιζητούν να είναι στο κέντρο της πόλης και να έχουν στη διάθεση τους όλες τις σύγχρονες υποδομές ενός πολυτελούς κτιρίου.

Η απέραντη θέα του, οι ανέσεις του, η φωτεινότητα των χώρων απ’ όλες τις πλευρές και οι πάρα πολλές υπηρεσίες που προσφέρει, καθιστούν το 360 ως την καλύτερη επιλογή για μια ονειρική ζωή στο κέντρο της Λευκωσίας.

Τα ευρύχωρα διαμερίσματα του με όλες τις σύγχρονες υποδομές τους δημιουργούν την απαιτούμενη ευφορία για ευχάριστη ψυχολογία κάθε στιγμή της ημέρας και της νύκτας.

Οι ένοικοι του 360 έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, την πισίνα και το «σπα» με όλες τις συναφείς υπηρεσίες του. Το Resident’s Club δίπλα από την πισίνα προσφέρεται για χαλάρωση και ξεκούραση.

Επίσης, οι μεγάλοι υπόγειοι χώροι στάθμευσης προσφέρονται για ασφαλή στάθμευση των αυτοκινήτων των ενοίκων, ενώ η υπηρεσία θυρωρού και άλλες διευκολύνουν την καθημερινότητα τόσο των ενοίκων όσο και των επισκεπτών.

Οι ένοικοι των διαμερισμάτων στο 360 απολαμβάνουν μια πολυτελή διαβίωση και μοναδικές στιγμές ποιοτικής ζωής, αποδεικνύοντας ότι το να ζει κάποιος μια ονειρική ζωή στο κέντρο της Λευκωσίας δεν είναι πλέον μόνο ένα όνειρο. Είναι μια πραγματικότητα που στην Κύπρο η Cyfield την έκανε πραγματικότητα…

Για περισσότερες πληροφορίες: 80005757, [email protected], http://www.cyfield360.com/

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΚυπριακό ξενοδοχείο στα κορυφαία του κόσμου
Επόμενο άρθροΔύο νέα προϊόντα στην σειρά έτοιμων παγωμένων καφέδων Starbucks