Η Action Global Communications απέκτησε την πολυπόθητη αναγνώριση σε τρεις χώρες

 

Η Action Global Communications απέκτησε την επίσημη πιστοποίηση Great Place to Work και συγκαταλέγεται πλέον στην elite των οργανισμών ανά τον κόσμο που κατέχουν την αναγνώριση αυτή. Η υψηλού κύρους τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον Όμιλο επικοινωνίας και πιο συγκεκριμένα, σε τρεις χώρες του δικτύου της Action που πληρούν τα κριτήρια, τα ΗΑΕ, τη Ρωσία και την Κύπρο.

Το Great Place to Work® είναι η παγκόσμια αρχή για την κουλτούρα στον χώρο εργασίας, την εμπειρία των εργαζομένων και τα ηγετικά χαρακτηριστικά που σχετίζονται άμεσα με την προώθηση της καινοτομίας, της συνεχούς αύξησης των εσόδων, της υψηλής ικανοποίησης των εργαζομένων και της διατήρησης του ανθρώπινου δυναμικού.

«Ως μια οικογενειακή επιχείρηση, έχουμε βαθιά ριζωμένη στο DNA και στην εταιρική κουλτούρα μας την προώθηση του θετικού περιβάλλοντος που επιτρέπει στους συναδέλφους να προοδεύουν και να εκπληρώνουν τις επαγγελματικές και προσωπικές τους φιλοδοξίες», τόνισε ο Chris Χριστοδούλου, CEO της Action Global Communications. “Το να μας τιμούν άμεσα τα μέλη μας, μέσω της διάκρισης αυτής, αποτελεί την ύψιστη αναγνώριση για εμας και ενισχύει τη δέσμευσή μας για να παραμείνουμε ένας οργανισμός όπου η αφοσίωση και οι δεξιότητες αναγνωρίζονται και ανταμείβονται. Επιθυμία μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους ανθρώπους μας, να εντείνουμε και να επιταχύνουμε τις προσπάθειές μας για την ευημερία και την ανάπτυξη των εργαζομένων».

Tο Great Place to Work®, όντας η μοναδική παγκοσμίως επίσημη αναγνώριση που καθορίζεται εξολοκλήρου από το feedback των εργαζομένων σε πραγματικό χρόνο, αξιολογεί κάθε χρόνο γύρω στις 10.000 επιχειρήσεις και περισσότερους από 10 εκατομμύρια υπαλλήλους. Όπως σημείωσε η Group HR Manager της Action Global Communications, Corinne Bahadourian, η επίτευξη της πιστοποίησης αυτής δεν φέρει μόνο σφραγίδα έγκρισης άλλα και ευθύνη.

“Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για το πάθος, την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά των ομάδων σ’ όλο το δίκτυο μας όλα αυτά τα χρόνια. Η πιστοποίηση Great Place to Work® επικυρώνει τις προσπάθειές μας και επιβεβαιώνει ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο για την επίτευξη ακόμα μεγαλύτερων στόχων στον οργανισμό μας», δήλωσε η κ. Bahadourian. “Ταυτόχρονα, η αναγνώριση ενισχύει τη δέσμευσή μας για περαιτέρω ενίσχυση και στήριξη των ανθρώπων, της ίδιας της εταιρείας και της ευρύτερης κοινότητας. Είμαστε πολύ περήφανοι που αποτελούμε μέρος μιας τόσο ποικιλόμορφης και προοδευτικής ομάδας και αναζητούμε συνεχώς τρόπους για να καλλιεργήσουμε το ιδανικό περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι συμμετέχουν ενεργά, μαθαίνουν και αποκτούν κίνητρα μέσα από την απασχόλησή τους».

Η Action Global Communications, κατέχοντας 12 θυγατρικά γραφεία και με περισσότερους από 200 επαγγελματίες στο εργατικό δυναμικό της, συνεχίζει να εισέρχεται σε νέες αγορές και να διαφοροποιεί τις υπηρεσίες δίνοντας μεγάλη έμφαση στην προσέλκυση, πρόσληψη, ανάπτυξη και διατήρηση κορυφαίων ταλέντων.

Διαβάστε περισσότερα για την Action Family εδώ

Action Global Communications: Η Action Global Communications ιδρύθηκε το 1971 και παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών επικοινωνίας και marketing με μετρήσιμα αποτελέσματα που δρουν ως καταλύτες για την ανάπτυξη ενός brand μέσω εξατομικευμένων προσεγγίσεων που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα αγορών. Ως ανεξάρτητος οργανισμός επικοινωνίας και marketing πλήρους εξυπηρέτησης με 12 θυγατρικά γραφεία σε όλη την Ανατολική Ευρώπη, την Ανατολική Μεσόγειο, την περιοχή MENA, τη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (CIS), καθώς και ένα δίκτυο συνεργαζόμενων γραφείων, η Action συνδυάζει την παγκόσμια εμβέλεια με την τοπική τεχνογνωσία με στόχο την ενδυνάμωση των brands και τη δημιουργία ουσιαστικών συνδέσεων.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕΕ: Επενδύσεις πέραν των €110 εκ. σε έργα LIFE για το περιβάλλον και το κλίμα
Επόμενο άρθροΗ ΕΑΣ χαιρετίζει την παγκύπρια επιχείρηση της Αστυνομίας για την πάταξη της κυβείας