Η Cyprus Airways, η αεροπορική εταιρεία με τη σημαία της Κύπρου, συνδράμει τις προσπάθειες παροχής βοήθειας στις πληγείσες περιοχές από τον καταστροφικό σεισμό, διαθέτοντας τα αεροσκάφη και τη χωρητικότητά της σε κυβερνήσεις, φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανισμούς που χρειάζονται μεταφορά αγαθών, φαρμάκων και ομάδων διάσωσης ή εξοπλισμού.

Η Cyprus Airways θα διαθέσει χωρητικότητα στις προγραμματισμένες πτήσεις της προς τη Βηρυτό και είναι πρόθυμη να οργανώσει ειδικές πτήσεις αρωγής για να μεταφέρει το απαραίτητο φορτίο στις περιοχές που χρειάζονται περισσότερη υποστήριξη.

Η Cyprus Airways επεκτείνει την υποστήριξή της σε κάθε οργανισμό, κυβερνητικό φορέα και άλλους που βοηθούν σε αυτή την τραγωδία και τους καλεί να επικοινωνήσουν με το [email protected] για τα αιτήματά τους. Η αεροπορική εταιρεία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να συνδράμει και να προσφέρει τη βοήθειά της σε αυτές τις δυσάρεστες συνθήκες.

 

Cyprus Airways: Η Cyprus Airways, ο αερομεταφορέας με τη κυπριακή σημαία, επανέλαβε τις δραστηριότητές της το 2016. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει δύο αεροσκάφη Airbus A320, τα οποία επί του παρόντος λειτουργούν σε ένα δίκτυο δεκαοκτώ προγραμματισμένων προορισμών. Οι χειμερινοί προορισμοί περιλαμβάνουν την Αθήνα, τη Βηρυτό, το Τελ Αβίβ, το Ερεβάν, το Παρίσι και τη Ρώμη. Επιπλέον, οι καλοκαιρινοί προορισμοί περιλαμβάνουν τη Βασιλεία, τη Ζυρίχη, το Μιλάνο, την Πράγα, τη Σαντορίνη, τη Σκιάθο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο και το Κάιρο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cyprusairways.com ή σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης στο @cyprusairways.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter