Αρχική Slider Τους τσάκωσαν να τεμαχίζουν καγκουρό στη Δερύνεια – Μία σύλληψη

Τους τσάκωσαν να τεμαχίζουν καγκουρό στη Δερύνεια – Μία σύλληψη

 


Μία ιδιαίτερη υπόθεση με τεμαχισμό καγκουρό διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας

Χθες το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, σε περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου, δύο πρόσωπα φέρονταν να τεμαχίζουν ζώο με τη χρήση μαχαιριών.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Δερύνειας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου το ένα εκ των δύο προσώπων τράπηκε σε φυγή, ενώ το δεύτερο, άντρας ηλικίας 36 ετών, παρέμεινε στο μέρος κρατώντας μαχαίρι.

Κατά την επιτόπια έρευνα, εντοπίστηκαν πλαστικές σακούλες που περιείχαν τεμαχισμένο ζώο, καθώς και ένα τσεκούρι και πέντε μαχαίρια.

Ο ύποπτος, ανακρινόμενος, ανέφερε, ότι το ζώο ήταν καγκουρό και ότι το είχε παραλάβει από άλλο πρόσωπο στην περιοχή Παραλιμνίου.

Σύμφωνα με λειτουργό των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, πρόκειται για τεμαχισμένο ενήλικο καγκουρό.

Το ζώο παραλήφθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες για διενέργεια περαιτέρω εξετάσεων.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας, όπου διαπιστώθηκε ότι διέμενε στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας παράνομα, αφού το αίτημά του για παραχώρηση πολιτικού ασύλου είχε απορριφθεί το 2022.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

inCYnews