Υποβολή προσφορών μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2021

 

Το Red Friday, η μεγαλύτερη εκστρατεία της κυπριακής αγοράς ακινήτων, μετά και την τεράστια επιτυχία που σημείωσε κατά την περσινή χρονιά, επιστρέφει πιο ανανεωμένο και με ακόμη πιο ελκυστικές προσφορές, περιλαμβάνοντας μία πληθώρα επιλογών που καλύπτει τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου αγοραστή!

H Altamira Real Estate παρουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Red Friday με μοναδικές ευκαιρίες σε 300 οικιστικά οικόπεδα και τεμάχια γης σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, στις καλύτερες τιμές που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά.

[Δείτε ΕΔΩ τα ακίνητα της εκστρατείας]

Από τις 16 Νοεμβρίου και για τις επόμενες δύο εβδομάδες, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στα επιλεγμένα οικιστικά οικόπεδα και τεμάχια γης μέσα από την ιστοσελίδα www.altamirarealestate.com.cy και να εντοπίσουν το ακίνητο εκείνο που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες τους.

[ΒΙΝΤΕΟ]

Το φάσμα επιλογών είναι τόσο μεγάλο που καλύπτει ολόκληρη την Κύπρο, από αστικές περιοχές μέχρι γραφικά χωριά της υπαίθρου. Ξεχωρίζουν ιδιαίτερα, ευκαιρίες στις περιοχές Έγκωμης, Λακατάμιας και Αγίου Δομετίου της επαρχίας Λευκωσίας, Αραδίππου, Κιτίου και Βορόκλινης της επαρχίας Λάρνακας, καθώς και Μονιάτη και Παλώδειας της επαρχίας Λεμεσού. Παράλληλα, εντοπίζονται ελκυστικά ακίνητα στις περιοχές Γεροσκήπου, Κισσόνεργας και Πέγειας, καθώς και Δερύνειας και Παραλιμνίου, στις επαρχίες Πάφου και Αμμοχώστου αντίστοιχα.

Τα επιλεγμένα ακίνητα διατίθενται σε μοναδικές τιμές προσφοράς που αρχίζουν από €3.000 και φθάνουν μέχρι και τις €182.000 ενώ είναι διαθέσιμα για άμεση ανάπτυξη, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον αγοραστή να προχωρήσει σε αξιοποίηση, όποτε και όπως ο ίδιος επιθυμεί. Τα οικιστικά οικόπεδα και τεμάχια γης απευθύνονται σε ιδιώτες που ενδιαφέρονται είτε για ανέγερση μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας, είτε για μελλοντική επενδυτική αξιοποίηση, καθώς και σε επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Η εκστρατεία θα έχει διάρκεια δύο εβδομάδες και το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα γίνει την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021, στις 10 το πρωί.

Ταυτόχρονα με τα 300 ακίνητα που περιλαμβάνει η εκστρατεία “Red Friday”, η Altamira Real Estate προχώρησε στη διάθεση 80 επιπλέον ακινήτων, διαφόρων τύπων, σε περιοχές αυξημένης ζήτησης, τα οποία επίσης διατίθενται προς πώληση για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΑθλητής με μειωμένη όραση θα τρέξει στον Radisson Blu Μαραθώνιο Λάρνακας  
Επόμενο άρθροH εντατική νεογνών του Μακάρειου νοσοκομείου φύλακας άγγελος για τα πρόωρα νεογνά