Ιδανικά για ανέγερση μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας καθώς και μελλοντική επενδυτική αξιοποίηση

 

Με μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές αποχαιρετά το φετινό καλοκαίρι η Altamira Real Estate, διαθέτοντας αποκλειστικά από τις 25 Αυγούστου και για τις επόμενες δύο βδομάδες, 60 επιλεγμένα οικιστικά χωράφια.

Τα ακίνητα επιλέχθηκαν από την ομάδα πωλήσεων της Εταιρείας βάσει των πλεονεκτικών χαρακτηριστικών που διαθέτουν, όπως πρόσβαση σε δρόμους και υπηρεσίες, στοιχεία τα οποία τα καθιστούν ιδανικά για άμεση ανάπτυξη. Τα 60 επιλεγμένα τεμάχια διατίθενται σε τιμές που δεν ξεπερνούν τις €60.000!

[Δείτε ΕΔΩ τα ακίνητα της εκστρατείας]

Η νέα εκστρατεία της Altamira Real Estate περιλαμβάνει ακίνητα που βρίσκονται σε προάστια όλων των επαρχιών της Κύπρου και είναι διαθέσιμα για άμεση αξιοποίηση. Τα επιλεγμένα ακίνητα είναι ιδανικά για ανέγερση μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας ενώ παράλληλα, μπορούν να αποτελέσουν εξαιρετική επιλογή για επένδυση και μελλοντική αξιοποίηση.

Υποβολή προσφορών μέχρι και την 7η Σεπτεμβρίου 2021

Αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ζήτηση για οικιστικά τεμάχια γης χαμηλού κόστους  μέχρι και €60,000, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν άμεσα οι εν δυνάμει ιδιοκτήτες, και δεδομένης της περιορισμένης προσφοράς τέτοιων τεμαχίων στην αγορά, τα 60 ακίνητα που διατίθενται σε τιμές προσφοράς θεωρούνται ιδιαίτερα ελκυστικές επιλογές. Λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη πως διαθέτουν εύρος αξίας με περιορισμένο ρίσκο, τα τεμάχια μπορούν να αποτελέσουν εύκολα εξασφάλιση για χρηματοδότηση για ανέγερση κατοικίας.

Το κοινό έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στα ακίνητα μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα της Εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy και επιλέγοντας συγκεκριμένα κριτήρια να εντοπίσει εκείνο που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του.

Ακίνητα με προνομιακά χαρακτηριστικά από μόλις €7.000

Τα ακίνητα που επέλεξε η Altamira Real Estate διατίθενται σε επιφυλασσόμενες τιμές που ξεκινούν από μόλις €7.000 και απευθύνονται τόσο σε επιχειρηματίες ανάπτυξης γης όσο και σε ιδιώτες.

Βρίσκονται παράλληλα, σε περιοχές που ξεχωρίζουν για την εγγύτητά τους με τα αστικά κέντρα, όπως Αλάμπρα, Πέρα, Κλήρου, Αγγλισίδες, Αλεθρικό, Αναρίτα, Ξυλοφάγου και Μονιάτης, συνδυάζοντας έτσι τις ανέσεις της πόλης και την ηρεμία των προαστίων.

Τα εν λόγω τεμάχια συγκεντρώνουν πληθώρα πλεονεκτημάτων, καθώς, μεταξύ άλλων, προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε δημόσιους δρόμους και σε όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες.

Επιπρόσθετα, διαθέτουν μεγάλο εμβαδόν, γεγονός που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να αξιοποιήσουν ποικιλοτρόπως τους διαθέσιμους χώρους, κατασκευάζοντας, πέραν της κατοικίας, πισίνες και αποθηκευτικούς χώρους, μικρά γήπεδα και παιδότοπους, να εγκαταστήσουν ψησταριά ή να δημιουργήσουν κήπους με δέντρα και φυτά. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τεμάχια με μεγάλο εμβαδόν δύνανται να αποκτηθούν από δύο ή και περισσότερα άτομα καθώς είναι ιδανικά για διαμοιρασμό και διαχωρισμό οικοπέδων, κατόπιν πολεοδομικών προϋποθέσεων.

Η εκστρατεία θα έχει διάρκεια δύο εβδομάδες και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10 το πρωί.

Σύμφωνα με τους όρους της εκστρατείας, οι αναγραφόμενες τιμές των ακινήτων είναι επιφυλασσόμενες, επομένως οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το ακίνητο της επιλογής τους υποβάλλοντας προσφορές ίσες ή μεγαλύτερες της αναγραφόμενης τιμής.

Επισημαίνεται πως χαμηλότερες προσφορές της αναγραφόμενης τιμής θα απορρίπτονται αυτόματα. Το ακίνητο θα κατακυρωθεί στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις προσφορές τους.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΖήσε στο Public το συναίσθημα «ξανά στα θρανία
Επόμενο άρθροΠροοπτικές για ανάδειξη της Κύπρου ως «καταφύγιο γονιμότητας»