Οικόπεδα και χωράφια από 13.000 σε προνομιακές περιοχές που εμπίπτουν στο Στεγαστικό Σχέδιο Αναζωογόνησης Συγκεκριμένων Περιοχών Υπαίθρου σε όλες τις επαρχίες

 

Νέα μεγάλη εκστρατεία από την Altamira Real Estate για όσους θέλουν να ζήσουν κοντά στις ανέσεις που παρέχει η πόλη, απολαμβάνοντας την ίδια ώρα την ηρεμία που προσφέρει η ύπαιθρος!

Από τις 28 Απριλίου και για τις επόμενες δύο εβδομάδες, η Εταιρεία διαθέτει προς πώληση μέσα από την ιστοσελίδα της, www.altamirarealestate.com.cy, 180 συνολικά οικόπεδα και χωράφια σε τιμές ευκαιρίας, σε δημοφιλείς περιοχές που βρίσκονται λίγο έξω από τα αστικά κέντρα διαφόρων πόλεων και εμπίπτουν στο αναθεωρημένο Στεγαστικό Σχέδιο Αναζωογόνησης Συγκεκριμένων Περιοχών Υπαίθρου.

Τα οικιστικά οικόπεδα και χωράφια που επέλεξε η Altamira Real Estate διατίθενται σε επιφυλασσόμενες τιμές που ξεκινούν από μόλις €13.000 και φθάνουν μέχρι και τις €200.000, είναι έτοιμα για άμεση ανάπτυξη και βρίσκονται σε 53 κοινότητες από όλες τις επαρχίες της Κύπρου όπως οι Αγίοι Τριμιθιάς, η Δευτερά, τα Περβόλια, η Ορόκλινη, ο Πύργος, η Παλώδεια, η Έμπα και η Κισσόνεργα. Περιοχές που ξεχωρίζουν για την εγγύτητά τους με τα αστικά κέντρα, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικά κυρίως για νεαρά ζευγάρια που αναζητούν την κατάλληλη ευκαιρία μεταξύ υπαίθρου και πόλης για μόνιμη εγκατάσταση.

Μέσω του Σχεδίου, όσοι ενδιαφέρονται να εγκατασταθούν μόνιμα στις εν λόγω περιοχές, έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν οικονομική ενίσχυση μέχρι και €20.000, στη βάση συγκεκριμένων κριτηρίων.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη ευκαιρία να εντοπίσουν μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Altamira Real Estate, το ακίνητο εκείνο που ανταποκρίνεται περισσότερο στις οικονομικές τους δυνατότητες και ανάγκες, επιλέγοντας συγκεκριμένα κριτήρια.

Σημειώνεται ότι το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί. Ακολούθως και για τις επόμενες βδομάδες, θα ακολουθείται η ίδια διαδικασία, μέχρι την ολοκλήρωση της εκστρατείας.

Σύμφωνα με τους όρους της εκστρατείας, οι αναγραφόμενες τιμές των οικοπέδων είναι επιφυλασσόμενες, επομένως οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το ακίνητο της επιλογής τους υποβάλλοντας προσφορές που αρχίζουν πάνω από την αναγραφόμενη τιμή.

Επισημαίνεται πως μόνο προσφορές πάνω από την αναγραφόμενη τιμή θα γίνονται αποδεκτές ενώ χαμηλότερες προσφορές θα απορρίπτονται αυτόματα. Το ακίνητο θα κατακυρωθεί στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις προσφορές τους.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροPrimetel: 15 χρόνια ασταμάτητης επικοινωνίας
Επόμενο άρθροΑναλυτικά οι ημερομηνίες εξέτασης αιτήσεων για συντάξεις και επιδόματα