Η ηλεκτρονική πλατφόρμα επένδυσης ακινήτων BidX1, έχει αναγνωριστεί ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες PropTech της Ευρώπης, στο πλαίσιο των βραβείων PropTech Startup & Scale Up Europe 2021. Έπειτα από μια ενδελεχή διαδικασία αξιολόγησης που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο, η BidX1 συμπεριλαμβάνεται στις 5 υποψήφιες εταιρείες «scaleup» για την κατηγορία «Market & Transact», που αφορά πωλήσεις ακινήτων.

Τα εν λόγω βραβεία, που διοργανώνονται από τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο PropTech (European PropTech Association) και το Finnova Foundation, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ξεκίνησαν το 2018 με σκοπό την ανάδειξη πρωτοπόρων εταιρειών στον τομέα των ακινήτων.

Περισσότεροι από 70 ευρωπαίοι κριτές συμμετείχαν στη διαδικασία αξιολόγησης, που κατέληξε στην ανακοίνωση των 50 κορυφαίων Ευρωπαϊκών PropTech εταιρειών που είναι υποψήφιες για τα βραβεία. Ανάμεσά τους και η BidX1, η οποία θα συμμετάσχει στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες αυτό το καλοκαίρι, παρουσία εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των μελών της κριτικής επιτροπής.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο στην ετήσια εκδήλωση MIPM Propel στο Παρίσι, στην οποία παρευρίσκονται οι πιο μεγάλες εταιρείες ακινήτων και τεχνολογίας στον κόσμο.

Ο επικεφαλής ακινήτων της BidX1 Κύπρου κ. Κρίτωνας Ονισηφόρου σχολίασε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την αναγνώριση της BidX1 από το European PropTech Association, ως μια από τις 50 κορυφαίες εταιρείες PropTech της Ευρώπης και ως μια από τις 5 καλύτερες εταιρείες που ασχολούνται με συναλλαγές ακινήτων. Αναγνωρίσεις σαν και αυτή είναι πολύ σημαντικές καθώς ενθαρρύνουν περεταίρω την καινοτομία στο επάγγελμα και νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την βράβευση της BidX1 και άλλων καινοτόμων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα ακινήτων.»

«Το επιχειρηματικό μας μοντέλο,» συνέχισε ο κ. Ονησιφόρου, «ξεχωρίζει καθώς η BidX1 είναι ταυτόχρονα εταιρεία ακινήτων και ψηφιακή πλατφόρμα. Στόχος μας είναι να απλοποιήσουμε τη διαδικασία πώλησης ακινήτων με το να ψηφιοποιήσουμε τις συναλλαγές, προσφέροντας στους πελάτες μας πλήρη διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και ευκολία στην όλη διαδικασία

Η BidX1, που ιδρύθηκε στην Ιρλανδία το 2011 και ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στην Κύπρο το 2019, έχει αναπτύξει μια ψηφιακή πλατφόρμα που επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές να ψάξουν για επενδυτικές ευκαιρίες σε 5 διαφορετικές αγορές: Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κύπρο, Ισπανία και Νότιο Αφρική.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Υφυπουργού Ναυτιλίας με τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Κύπρο
Επόμενο άρθροΠροειδοποίηση – H διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων «δεν είναι φυσιολογική» επιλογή