Περισσότεροι από 300 επισκέπτες ξεναγήθηκαν σε 44 οικιστικές μονάδες, ενώ αρκετοί από αυτούς προχώρησαν σε άμεση αγορά

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο καλοκαιρινό Open Day που διοργάνωσε η Altamira Real Estate κατά το διήμερο 14 και 15 Ιουνίου στο τουριστικό συγκρότημα Majestic Gardens στην Τερσεφάνου. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, περισσότεροι από 300 ενδιαφερόμενοι έδωσαν το παρών τους, ενώ τα 44 διαμερίσματα που έθεσε προς άμεση πώληση η εταιρεία έγιναν ανάρπαστα.

Το κοινό αγκάλιασε τη νέα πρωτοβουλία της Altamira Real Estate, με την εταιρεία να αναθεωρεί το αρχικό της πλάνο για διάθεση 20 διαμερισμάτων, προσφέροντας τελικά 44, τα οποία και εξαντλήθηκαν.

Μέσω της πρωτοποριακής αυτής εκδήλωσης, η εταιρεία εισήγαγε ένα νέο θεσμό στην κυπριακή αγορά ακινήτων, διαθέτοντας προς πώληση μοναδικές οικιστικές μονάδες σε ασυναγώνιστες τιμές και μάλιστα με την επιλογή της επί τόπου απόκτησης από τους ενδιαφερόμενους.

Ήδη η Altamira Real Estate ετοιμάζει το επόμενο Open Day για το κοινό, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά τις καλοκαιρινές διακοπές σε νέο παραλιακό τουριστικό συγκρότημα, με ετοιμοπαράδοτα διαμερίσματα σε χαμηλές τιμές.

Σημειώνεται ότι λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του κοινού, η ομάδα πωλήσεων της Altamira Real Estate, ενημέρωσε όσους παρευρέθηκαν και δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν το διαμέρισμα που επιθυμούσαν, ότι θα τύχουν προτεραιότητας στο επόμενο Open Day της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διήμερη εκδήλωση της Altamira Real Estate, τα διαμερίσματα διατέθηκαν σε άμεση πώληση μέσω κράτησης, ενώ επιτυχόντες αγοραστές θεωρήθηκαν τα νομικά ή φυσικά πρόσωπα τα οποία συμφώνησαν στη διαφημιζόμενη τιμή πώλησης και κατέβαλαν το ποσό των €5,000 ως προκαταβολή, με τραπεζική επιταγή.

Μείνετε συντονισμένοι για το 2ο Open Day της Altamira Real Estate.Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και για όλους!

 

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροLiving: Summer Event για το λανσάρισμα της νέας καλοκαιρινής συλλογής
Επόμενο άρθροΒαφεάδης: 300 έξυπνες στάσεις λεωφορείων και στέγαστρα εντός του 2024