Ακόμα μία διεθνής διάκριση για τη Μαρίνα Αγίας Νάπας. Tο εμβληματικό έργο που θα αλλάξει το τουριστικό τοπίο στην Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο, πρόσθεσε και τη Γαλάζια Σημαία στη συλλογή του. Η διάκριση αυτή έρχεται να προστεθεί στην πρόσφατη διπλή διάκριση στα διεθνούς φήμης European Property Awards 2021-2022 με δύο επιτυχείς συμμετοχές στις κατηγορίες Μικτής Ανάπτυξης (Mixed-Use Development) και Ψηλών Οικιστικών Κτιρίων (Residential High-Rise Development).

Η Γαλάζια Σημαία είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο ποιότητας όπου συμμετέχουν πάνω από 50 χώρες σε όλο τον πλανήτη και το οποίο απονέμεται σε οργανωμένες ακτές και μαρίνες με αυστηρά κριτήρια που αφορούν οργάνωση, καθαριότητα, περιβαλλοντική διαχείριση και υπηρεσίες προς το κοινό. Μέσα στο πολύ σύντομο χρόνο λειτουργίας της η Μαρίνα Αγίας Νάπας κατάφερε να εντυπωσιάσει τον Εθνικό Κριτή με τις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις και υπηρεσίες που προσφέρει και να αποσπάσει την εξαιρετικά σημαντική διάκριση της Γαλάζιας Σημαίας.

Η τελετή απονομής της Γαλάζιας Σημαίας για το 2022 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Μαΐου 2022 στη Μαρίνα Αγίας Νάπας σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Νάπας, τον Εθνικό Κριτή και τη CYMEPA και ήταν υπό την αιγίδα του  Έντιμου Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστα Καδή.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθυντής της Μαρίνας Αγίας Νάπας κ. Κώστας Φυτιρής ενώ ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Μαρίνας κ. Σταύρο Καραμοντάνη και χαιρετισμοί από,  τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας κ. Χρίστο Ζαννέτο, τον Πρόεδρο του Εθνικού Κριτή των Γαλάζιων Σημαιών και Γενικό Γραμματέα της CYMEPA Δρ. Μιχάλη Ιερείδη, τη Διευθύντρια Τουρισμού του Υφυπ. Τουρισμού  κα. Αννίτα Δημητριάδου και τον Υπουργό κ. Κώστα Καδή. Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή και έπαρση της Γαλάζιας Σημαίας.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Αγίας Νάπας, κ. Σταύρος Καραμοντάνης, δήλωσε σχετικά: “Νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι για τη βράβευση της Μαρίνας με τη Γαλάζια Σημαία, τον σημαντικότερο θεσμό παγκοσμίως για ακτές και μαρίνες. Με πρωτοστάτη την CYMEPA και την στενή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων ιδιωτικών εταιρειών και αρχών τοπικής αυτοδιοίκησης η Γαλάζια Σημαία κυματίζει σχεδόν σε όλες τις οργανωμένες ακτές της Κύπρου και αυτό αποδεικνύει την ευαισθητοποίηση των Κυπρίων στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, του θαλασσίου χώρου και των παραλιών μας. Θέλω να σας  διαβεβαιώσω ότι η Διεύθυνση και το προσωπικό της Μαρίνας Αγίας Νάπας θα είμαστε πάντα δίπλα σε κάθε οργανωμένη προσπάθεια που έχει στόχο την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος ,των μαρίνων και των παραλιών μας.»

ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ

Χωροθετημένη ανάμεσα στις παραλίες Αγίας Θέκλας και Μακρόνησου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας περιλαμβάνει την κατασκευή 220 ευρύχωρων, πολυτελών διαμερισμάτων σε δύο εντυπωσιακούς πύργους, 35 πολυτελών επαύλεων, μαρίνας με δυναμικότητα ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη, ναυπηγείου, καθώς και μιας σειράς από επιλεγμένα καταστήματα και εστιατόρια που θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες και επισκέπτες της Μαρίνας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  www.marinaayianapa.com

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter