Ένα πάρα πολύ χρήσιμο μυστικό μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο TikTok μία αεροσυνοδός για την TUI Airways στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η αποκάλυψη είναι χρήσιμη για όλους τους ταξιδιώτες που θέλουν να αισθάνονται πιο άνετα στο κάθισμα του διαδρόμου ενός αεροπλάνου.Κάθεσαι στο κάθισμα του διαδρόμου και αναρωτιέσαι γιατί το υποβραχιόνιο σου δεν ανεβαίνει;» ρωτά η Τσάρλι Σίλβερ καθώς προσπαθεί να σηκώσει το υποβραχιόνιο του διαδρόμου χωρίς αποτέλεσμα.

«Λοιπόν, ορίστε. Αυτό είναι ένα μικρό κόλπο για εσάς. Πατήστε αυτό το μικρό κρυφό κουμπί και φύγαμε! Το υποβραχιόνιο σας θα κινείται ελεύθερα πάνω-κάτω».

@silvercharlie

This video is for people who didnt know that the aisle seat armrest moves too, its like this on most aircraft types 😇✈️ #airplanehacks #travel #aviation #cabincrew #flightattendant #flyingtip #fyp #aisleseat

♬ original sound – Charlie Silver

 

Η Silver αγγίζει ένα κουμπί στην κάτω πλευρά του υποβραχιόνιου κοντά στον μεντεσέ στο TikTok 13 δευτερολέπτων, που έγινε viral συγκεντρώνοντας 483.000 προβολές από τότε που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα. Οι TikTokers επαίνεσαν την Silver για την χρήσιμη συμβουλή, μεταδίδει η New York Post.

«Δεν ήξερα την χρησιμότητα του κουμπιού», έγραψε ένας. «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήμουν σε μια πτήση της TUI και έδινα “μάχη” με το στήριγμα…», μοιράστηκε ένας άλλος. «Στις περισσότερες αεροπορικές εταιρείες είναι έτσι», απάντησε η Σίλβερ με μια μπλε… καρδιά.

«Γιατί όμως να κρύβεται αυτή η επιλογή;» αναρωτήθηκε ένας άλλος σχολιαστής. «Δεν είναι (κρυμμένη). Είναι απλώς ένα κουμπί που οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν», απάντησε η Silver. Πηγή: reader

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕΡΕΥΝΑ: Καπνίζουν οι Κύπριοι αν και οι 9 στους 10 ανησυχούν για την υγεία τους
Επόμενο άρθροPublic: Η Black Friday που φαντάστηκες συνεχίζεται με πολύ δυνατές προσφορές