Μια καινούρια αλυσίδα που υπόσχεται να φέρει μια νέα εποχή στον κόσμο του καφέ έκανε την εμφάνισή της στην κυπριακή αγορά. Πρόκειται για το Bean Bar, το νέο brand του ομίλου Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική, το οποίο λειτούργησε για πρώτη φορά στις αρχές του Φθινοπώρου εντός της Υπεραγοράς Αλφαμέγα στα Πολεμίδια και ήδη έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η σταδιακή επέκτασή του.

Με ένα ξεχωριστό design που… εκπέμπει θετική ενέργεια, το Bean Bar εισάγει μια εντελώς νέα φιλοσοφία, μετατρέποντας την παρασκευή καφέ σε μια διαδικασία προσιτή και ευχάριστη για τον καταναλωτή. Αναλόγως των προτιμήσεων αλλά και της διάθεσής τους, οι φίλοι του Bean Bar μπορούν να επιλέξουν τον καφέ της προτίμησής τους από μια γκάμα ποικιλιών καφέ, οι οποίες καταφθάνουν, μεταξύ άλλων, από τη Λατινική Αμερική με Cool διάθεση, τη Νικαράγουα με Calm διάθεση, την Κόστα Ρίκα με Wild διάθεση και τη Βραζιλία με διάθεση Alive. Cool, Calm, Wild ή Alive, ο καφές του Bean Bar υπόσχεται να δώσει μια θετική νότα στην καθημερινότητα. Και για όσους προτιμούν διαφορετικές γεύσεις, μπορούν να απολαύσουν τους φρέσκους χυμούς και τα smoothies που σερβίρει η αλυσίδα.

Σε δηλώσεις της η General Manager του Bean Bar, Σόλια Κυπριανού, ανέδειξε ότι «To Bean Bar αποτελεί ένα καινούριο brand που εμπερικλείει έναν νέο τρόπο ζωής, που αποπνέει ενθουσιασμό, φρεσκάδα και θετικά vibes. Ένα brand που φιλοδοξεί να καταστεί ένα νέο “tribe” από ανθρώπους με διαφορετικές ιδέες, αντιλήψεις και προτιμήσεις, οι οποίοι έχουν κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη τους για ποιοτικό καφέ».

Πέραν της Υπεραγοράς Αλφαμέγα στα Πολεμίδια, Bean Bar λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο και εντός του Metropolis Mall στη Λάρνακα, ενώ μόλις λειτούργησε ακόμα ένα κατάστημα εντός των Υπεραγορών Αλφαμέγα στην Ακρόπολη στη Λευκωσία. Επόμενος σταθμός, το άνοιγμα Bean Bar στο κατάστημα Αλφαμέγα στον Κάψαλο Λεμεσού περί τα τέλη Νοεμβρίου. Η επέκταση του Βrand αναμένεται σε συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα σε όλη την Κύπρο, τόσο εντός των εγκαταστάσεων Υπεραγορών Αλφαμέγα όσο και αυτόνομα.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία εξυπηρετεί τους πελάτες της και μέσω Delivery σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό, καθώς συνεργάζεται με τις γνωστές πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού Foody και Bolt.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΛήξη για το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης»
Επόμενο άρθροΤο ΙδΕΚ σύμμαχος του εγχώριου οικοσυστήματος έρευνας και καινοτομίας