Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) ανακοινώνει την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των νοσηλευτηρίων του και τα απογεύματα από την 1η Σεπτεμβρίου 2022.

Με την εφαρμογή της μεταρρύθμισης, οι πολίτες θα μπορούν να διευθετούν ραντεβού, τηλεφωνικά και διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού (https://shso.org.cy/), με ιατρούς των διαφόρων Ιατρικών Ειδικοτήτων στα Εξωτερικά Ιατρεία των νοσηλευτηρίων του Οργανισμού. Το πρόγραμμα με τις Ειδικότητες που θα προσφέρονται κάθε εβδομάδα, θα ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

Τα απογεύματα, επίσης, θα διενεργούνται χειρουργικές επεμβάσεις με στόχο την μεγαλύτερη ευελιξία στους ασθενείς, ενδοσκοπικές πράξεις (όπως βρογχοσκοπήσεις, κολονοσκοπήσεις, γαστροσκοπήσεις, κ.ά.) και επεμβάσεις που αφορούν την επεμβατική καρδιολογία (καθετηριασμοί, κ.ά.) και άλλες παθήσεις.

Η επέκταση του ωραρίου, εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στα νοσηλευτήρια και τα Κέντρα Υγείας του Οργανισμού. Είναι αποτέλεσμα ενός παραγωγικού και εποικοδομητικού διαλόγου με τις Συντεχνίες των εργαζομένων, τις οποίες ο ΟΚΥπΥ ευχαριστεί για τη σημαντική συμβολή τους.

Τα νοσηλευτήρια και τα Εξωτερικά Ιατρεία του ΟΚΥπΥ, με το διευρυμένο ωράριο τους, θα εξυπηρετούν τους πολίτες από τις 7.30 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. και από τις 3.30 μ.μ. μέχρι τις 6.30 μ.μ.

Ο ΟΚΥπΥ, ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών υγείας στην Κύπρο, αναβαθμίζεται συνεχώς με στόχο την βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών του, στη βάση ενός μακροπρόθεσμου στρατηγικού πλάνου με επίκεντρο τον ασθενή.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕυρωπαϊκές επενδύσεις €1,8 δις σε έργα καθαρής τεχνολογίας
Επόμενο άρθροΑνΑΔ: Ευκαιρίες κατάρτισης για 76.600 εργαζομένους και ανέργους, δαπάνη €23,5 εκ.