Με το απόλυτο αξεσουάρ που δεν πρέπει να απουσιάζει από καμία γκαρνταρόμπα, στηρίζουν φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά το έργο της Παιδονευρολογικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία, τα Costa Coffee και η οικογένεια της Symeonides Coffee Cyprus Ltd.

Συνολικά θα διατεθούν 500 συλλεκτικές tote bags, με το σχέδιο που τις κοσμεί να φέρει την υπογραφή της επιτυχημένης κύπριας fashion designer Έφης Παπαϊωάννου.

Στόχος παραμένει η ενίσχυση της Παιδονευρολογικής Κλινικής, κάτι που συνεπάγεται με συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και φροντίδας των παιδιών με νευρολογικές παθήσεις και σοβαρές αναπηρίες, τα οποία νοσηλεύονται εκεί.

Οι συλλεκτικές tote bags θα είναι διαθέσιμες προς πώληση από την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και ο κόσμος θα μπορεί να τις προμηθεύεται μέσω του app, μέσω του site αλλά και από τα καταστήματα Costa Coffee παγκύπρια. Από την πώληση των tote bags θα διατεθούν όλα τα καθαρά έσοδα, με την τιμή πώλησης τους να είναι 13.50€.

Η ημερομηνία του launch campaign δεν επιλέχθηκε τυχαία, καθώς προσφάτως επέστρεψαν τα παιδιά στα σχολεία. Τι καλύτερο λοιπόν από τη στήριξη του έργου της Παιδονευρολογικής Κλινικής.

Είναι η δεύτερη φορά που τα Costa Coffee ενώνουν δυνάμεις με την καταξιωμένη κύπρια σχεδιάστρια για τον ίδιο σκοπό. Πριν από δυο χρόνια, είχαν προχωρήσει στη διάθεση ενός limited edition cup, που είχε φιλοτεχνήσει η Έφη Παπαϊωάννου, το οποίο εξαντλήθηκε αμέσως.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και πέρσι μαζί με την κύπρια καλλιτέχνη Άννα Μιλτιάδου, η οποία δημιούργησε ένα μοναδικό συλλεκτικό, limited edition cup, το οποίο επίσης έγινε ανάρπαστο.

Το στοίχημα που έχει τεθεί και αυτή τη φορά από τους ανθρώπους των Costa Coffee είναι να εξαντληθούν ξανά όλα τα συλλεκτικά cups.

Γι’ αυτό και δίνουν το σύνθημα …να ξεχειλίσουν από αγάπη οι limited edition tote bags by Έφη για τα παιδιά της Παιδονευρολογικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου!

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter