Η αναμονή για την καλοκαιρινή σεζόν έφτασε στο τέλος της, καθώς ήδη βρισκόμαστε στον πρώτο μήνα της πιο αγαπημένης εποχής για τους περισσότερους από εμάς. Οι βραβευμένες παραλίες του νησιού μας με τα κρυστάλλινα νερά ξεκίνησαν να υποδέχονται τους πρώτους επισκέπτες. \Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η «καρδιά» της Κύπρου κτυπά στα παραλιακά θέρετρα. Εκεί όπου μικροί και μεγάλοι κάνουν βουτιές στα ολογάλανα νερά, χαλαρώνουν στις χρυσές αμμουδιές και απολαμβάνουν το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Ανάμεσα στις πιο διάσημες και πολυβραβευμένες παραλίες του νησιού μας είναι το Fig Tree Bay. Η παραλία κάθε χρόνο βραβεύεται για την καθαρότητα των νερών της και τη μαγική εμπειρία που προσφέρει σε κάθε επισκέπτη της.

Σε ένα πανέμορφο και καταπράσινο περιβάλλον με θέα τον μαγευτικό κόλπο του Fig Tree, λίγα μόλις μέτρα μακριά από τη δημοφιλή παραλία, βρίσκεται το θρυλικό Louis Nausicaa Beach.

To ξενοδοχείο υπόσχεται την πιο ευχάριστη διαμονή σε όσους αναζητούν τον ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό. Ένα από τα σπουδαιότερα χαρακτηριστικά του είναι η άμεση πρόσβαση στα δροσιστικά νερά του Fig Tree Bay, από τις αποβάθρες που εφάπτονται με το ξενοδοχείο.

Η αρχιτεκτονική του Louis Nausicaa Beach, το οποίο αποπνέει εικόνα ελληνικού νησιού σε συνδυασμό με τα άνετα δωμάτια και την άψογη εξυπηρέτηση από το προσωπικό της Louis Hotels, αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό για ανεπανάληπτες στιγμές για όσους επιλέξουν περάσουν εδώ τις διακοπές τους.

Τηρώντας όλες τις επίσημες οδηγίες των αρμοδίων αρχών για τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού, η Louis Hotels υποδέχεται τους φιλοξενούμενούς της στο εμβληματικό Louis Nausicaa Beach, προσφέροντας ελκυστικά πακέτα διαμονής. Πραγματοποιήστε τώρα την κράτησή σας στο www.louishotels.com

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΟ Παγκύπριος Αντιαναιμικός Σύνδεσμος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδότηc
Επόμενο άρθροΗ ΕΕ ανοίγει τον δρόμο για το ενωσιακό ψηφιακό πιστοποιητικό COVID