Αναδείχθηκε κορυφαίος επενδυτικός οργανισμός στην Κύπρο για το 2021, στα Innovation & Excellence Awards των εκδόσεων Corporate LiveWire

 

Μια πολύ σημαντική διάκριση απέσπασε για πρώτη φορά η CISCO, ο βραχίονας παροχής επενδυτικών υπηρεσιών της Τράπεζας Κύπρου. Η CISCO αναδείχθηκε ως κορυφαίος επενδυτικός οργανισμός στην Κύπρο για το 2021 (Investment Firm of the Year – Cyprus) στα Innovation & Excellence Awards, τα οποία διοργανώνουν οι διεθνείς επιχειρηματικές και οικονομικές εκδόσεις Corporate LiveWire.

Η κριτική επιτροπή των βραβεύσεων, αναγνώρισε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της CISCO έναντι του ανταγωνισμού αλλά και το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών το οποίο προσφέρει, τόσο σε Κύπριους όσο και σε ξένους πελάτες. Παράλληλα, ως μια από τις πρώτες και μεγαλύτερες κυπριακές εταιρείες παροχής χρηματιστηριακών και επενδυτικών υπηρεσιών, η CISCO αναγνωρίστηκε και σε σχέση με τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτει στον τομέα.

«Η βράβευση στα Innovation & Excellence Awards 2021, των εκδόσεων Corporate LiveWire, αποτελεί για εμάς επιβεβαίωση των προσπαθειών μας και αναγνώριση του ηγετικού μας ρόλου στην κυπριακή επενδυτική αγορά», σχολίασε ο Γενικός Διευθυντής της CISCO Άθως Χανδριώτης.

H CISCO μια από τις καλύτερα κεφαλαιοποιημένες Εταιρείες Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών (ΕΠΕΥ) στην Κύπρο, από πέρσι αναπτύσσει την στρατηγική απόφαση του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου να φέρει πιο κοντά τις υπηρεσίες Corporate Banking με τις Επενδυτικές Υπηρεσίες και ιδιαίτερα τις υπηρεσίες Επενδυτικής Τραπεζικής μέσω της Διεύθυνσης Αγορών, Μεγάλων και Διεθνών Επιχειρήσεων. «Οι συνθήκες σήμερα στην αγορά είναι τέτοιες που οδηγούν προς μια στροφή στην επενδυτική τραπεζική προς αναζήτηση ολοκληρωμένων λύσεων χρηματοδότησης των πελατών, αλλά και αποτελεσματικής διαχείρισης των διαθεσίμων τους. Ταυτόχρονα, δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση σε υπηρεσίες διαχείρισης του πλούτου των επιχειρήσεων και των Ταμείων Προνοίας των υπαλλήλων τους», εξήγησε ο κ. Χανδριώτης.

Επιπρόσθετα, η CISCO θεωρείται ως ένας εκ των πλέον σοβαρών παικτών στην κυπριακή αγορά για την παροχή χρηματιστηριακών υπηρεσιών, αφού διαχρονικά καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε μερίδια αγοράς στο Χ.Α.Κ., αλλά και ανάμεσα στις κυπριακές ΕΠΕΥ που είναι εξ αποστάσεως μέλη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροUNICORNS: ΝΕΑ τραγανά σνακ καλαμποκιού
Επόμενο άρθροΑυτά είναι τα νέα πρόσωπα της κυβέρνησης