Με στόχο την εξεύρεση νέων ευκαιριών για προσέλκυση επενδύσεων και συνεργασιών με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) με την υποστήριξη του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Ινδίας, διοργανώνει στοχευμένη επιχειρηματική εκδήλωση στο Λονδίνο, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 στο Caledonian Club.

Οι κυπριακές εταιρείες που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με επιλεγμένες επιχειρήσεις από την Ινδική – Βρετανική επιχειρηματική κοινότητα, προκειμένου να αναπτύξουν συνεργασίες με την Κύπρο, σε διάφορους τομείς.

Η εν λόγω Επιχειρηματική Αποστολή εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια που καταβάλλει εδώ και αρκετά χρόνια το ΚΕΒΕ, με απώτερο στόχο την προώθηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της Κύπρου σε σημαντικές αγορές του εξωτερικού, για την προσέλκυση νέων επενδύσεων ή και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με βάση την Κύπρο.

Όπως είναι γνωστό, στο Ηνωμένο Βασίλειο και ιδιαίτερα στο Λονδίνο είναι εγκατεστημένος ένας μεγάλος αριθμός Ινδικών επιχειρήσεων με διεθνείς δραστηριότητες. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία το ΚΕΒΕ και ο Κύπρο – Ινδικός επιχειρηματικός Σύνδεσμος, επιδιώκουν να προβάλουν στις εν λόγω επιχειρήσεις τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που μπορεί να τους προσφέρει η δημιουργία έδρας στην Κύπρο, ώστε να αποκτήσουν ελεύθερη πρόσβαση στην Ενιαία Αγορά, αλλά και στις αγορές της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Τζοβάννα Γιουσελλή, Λειτουργό του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων και Οικονομικής Διπλωματίας του ΚΕΒΕ στο [email protected] ή στο 22889772.

Η τελευταία προθεσμία δήλωσης συμμετοχής είναι η Παρασκευή 20 Μαΐου 2022.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter