Με τυμπανιστές να δίνουν έντονο παλμό στην έναρξη της εκδήλωσης και με μηνύματα που υπογραμμίζουν την σημασία της ομαδικότητας, της προσωπικής ανάπτυξης, της ευαισθητοποίησης, της αλληλοϋποστήριξης και της ηγετικής ευθύνης απέναντι στο σύνολο, η Columbia Group έδωσε έντονα το παρόν της, διοργανώνοντας μία εταιρική δεξίωση στο πλαίσιο του Maritime Cyprus.

Τα χαρακτηριστικά της κουλτούρας του παγκόσμιου οργανισμού, Columbia, ήταν διάχυτα και τα μηνύματα ξεκάθαρα, δίνοντας έμφαση στις ανθρωποκεντρικές αξίες

Everything Is Possible! Τα πάντα είναι πιθανά μέσα από τον συναγωνισμό και την συνεργασία!

Περισσότεροι από 600 πλοιοκτήτες, άνθρωποι του χώρου της ναυτιλίας και όχι μόνο, παρευρέθηκαν στο Columbia Beach, απολαμβάνοντας μια από τις πιο δυναμικές εκδηλώσεις της χρονιάς.

Καλωσορίζοντας τους επισκέπτες, ο Mark O’Neil, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Columbia, αναφέρθηκε στα τραγικά πολεμικά γεγονότα, αναφέροντας μάλιστα ότι «Η Columbia διέθεσε 1 εκατομμύριο δολάρια για να δημιουργήσει καταφύγια στη Ρουμανία και την Πολωνία για τους Ουκρανούς ναυτικούς και τις γυναίκες και τα παιδιά τους και επένδυσε επιπλέον 500.000 δολάρια σε ένα διεθνές κέντρο αποκατάστασης για να βοηθήσει τα θύματα τραυμάτων του πολέμου της Ουκρανίας», είπε.

Συνέχισε λέγοντας ότι η κινητήρια δύναμη πίσω από την ανάπτυξη και την επιτυχία της Columbia δεν είναι άλλη από τους ανθρώπους που εργάζονται τόσο  στην στεριά όσο και στη θάλασσα.

Σημείωσε μάλιστα, ότι η Columbia ήταν η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε κώδικα συμπεριφοράς για όλο το προσωπικό της, και ήταν ηγέτης πίσω από την απόφαση να δημιουργηθούν κατευθυντήριες αρχές για τον παγκόσμιο τομέα διαχείρισης πλοίων.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Mark O’Neil, ανέφερε ότι ο Όμιλος Columbia, εγκαινιάζει το πρόγραμμα Columbia 2.0 στο οποίο έχουν ήδη τοποθετηθεί οι στόχοι και τα επιμέρους πλάνα υλοποίησης για τα επόμενα 5, 10, 15 και 20 χρόνια.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροCIFA: Σχεδόν €3 δις στην κυπριακή οικονομία από τα Επενδυτικά Ταμεία
Επόμενο άρθροΜέση Ανατολή: Το νέο διπλό παιχνίδι του Ερντογάν