Στην παρουσία στενών συνεργατών, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, στελεχών και υπαλλήλων της εταιρείας, η εταιρεία ΚΕΟ τέλεσε τα εγκαίνια του νέου σύγχρονου κέντρου πωλήσεων και διανομής της επαρχίας Πάφου. Τον αγιασμό, ο οποίος προηγήθηκε των εγκαινίων, τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β’. Τα εγκαίνια τέλεσαν ο Μακαριότατος μαζί με τον Εκτελεστικό Πρόεδρο της ΚΕΟ plc κ. Κώστα Κουτσό και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Χαράλαμπο Παναγιώτου.

Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της ΚΕΟ βρίσκονται στη Βιοτεχνική Περιοχή Κονιών και είναι έκτασης 3,500 τετραγωνικών μέτρων. Η ανέγερσή τους ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από ένα χρόνο και το μοντέρνο αυτό κέντρο διανομής εξυπηρετεί ήδη την αγορά. Η κατασκευή πληροί όλες τις προδιαγραφές αποθήκευσης ποτών και ξηρών τροφίμων, είναι φιλική σε ΑΜΕΑ, είναι εξοπλισμένη με συστήματα ασφαλείας τόσο για τη σωματική υγεία του προσωπικού όσο και τη φυσική ασφάλιση του χώρου.

Η εταιρεία ΚΕΟ διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο οργανωμένα και πλήρη δίκτυα πωλήσεων και διανομής της Κύπρου. Το νέο κέντρο πωλήσεων και διανομής Πάφου, είναι μέρος των στρατηγικών σχεδιασμών της διεύθυνσης της ΚΕΟ, η οποία τα τελευταία χρόνια επενδύει στον εκσυγχρονισμό και αυτοματοποίηση τόσο στον εμπορικό τομέα όσο και στον τομέα της παραγωγικής διαδικασίας. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, τα τελευταία 3 χρόνια η εταιρεία ΚΕΟ έχει εγκαινιάσει 3 ιδιόκτητα κέντρα διανομής σε Πάφο, Λάρνακα και Αμμόχωστο, ενώ σε 3 μήνες αναμένεται η ολοκλήρωση και του ιδιόκτητου κέντρου διανομής στη Λευκωσία.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροH δυτική πολιτική της Ινδίας
Επόμενο άρθροΗ νέα γενική εκτίμηση ακινήτων και η σημασία της για τους πολίτες