Η τρομακτική σεζόν πλησιάζει, αλλά αν υπάρχει κάτι που δεν θα σας τρομάξει τη Δευτέρα, είναι οι τιμές εισιτηρίων της WIZZ AIR.

Η WIZZ AIR, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη, δίνει τη δυνατότητα στους Κύπριους ταξιδιώτες να επωφεληθούν από μία ειδική προσφορά εν όψει του Halloween, με ισχύ μόνο για τρεις μέρες. Από 30 Οκτωβρίου μέχρι 1 Νοεμβρίου 2023, θα προσφέρεται έως και 25% έκπτωση σε επιλεγμένες πτήσεις του δικτύου της Wizz Air. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων που πραγματοποιούνται μέχρι 15 Ιανουαρίου 2024.

Με αυτή την προσφορά, δίνεται η ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να ταξιδέψουν στους αγαπημένους τους προορισμούς για τις εορτές των Χριστουγέννων με ασφάλεια και με το χαμηλότερο κόστος. Αν αναρωτιέστε προς τα που: H WIZZ AIR πετάει απευθείας σε 32 προορισμούς, σε 18 χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

WIZZ AIR: Η Wizz Air, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη, διαθέτει στόλο 187 αεροσκαφών Airbus A320 και A321.

H ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών της εταιρείας, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και πολύ χαμηλούς ναύλους, καθιστώντας τη Wizz Air την προτιμώμενη επιλογή μεταξύ 56,7 εκατομμυρίων επιβατών για την περίοδο Οκτωβρίου 2022 – Σεπτεμβρίου 2023. Η Wizz Air είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου υπό τον τίτλο WIZZ. Η εταιρεία, αναδείχθηκε πρόσφατα μία από τις δέκα πιο ασφαλείς αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο από την airlineratings.com, τον μοναδικό οργανισμό αξιολόγησης ασφάλειας παγκοσμίως. Το 2020 τιμήθηκε ως «Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς» από τον οργανισμό Air Transport World (ATW), ενώ το 2019 και το 2023, βραβεύτηκε ως «Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς» στα Air Transport Awards, το πιο σημαντικό βραβείο που μπορεί να λάβει μια αεροπορική εταιρεία με κριτήριο την εξαιρετική απόδοση, καινοτομία και εξυπηρέτηση που προσφέρει. Η Wizz Air έχει επίσης αναγνωριστεί ως «Πιο Βιώσιμη Αεροπορική Εταιρεία Χαμηλού Κόστους» στα World Finance Sustainability Awards 2022 και ως «Global Environmental Sustainability Airline Group of the Year» από το CAPA-Centre for Aviation Awards for Excellence 2022.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροTo Ciacco ανανεώνει το ραντεβού του για την Άνοιξη του 2024
Επόμενο άρθροΜικρή υποχώρηση στο οικονομικό κλίμα τον Οκτώβριο