Η επαναλειτουργία των χώρων εστίασης είναι γεγονός και οι περισσότεροι από εμάς σπεύδουμε να συναντηθούμε ξανά με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συνεργάτες. Τι καλύτερο από το να συνδυάσουμε αυτή την επιστροφή στην «κανονικότητα» με τη χρήση των καρτών της Ελληνικής Τράπεζας, ώστε να επωφεληθούμε με επιστροφή χρημάτων.

Η Ελληνική Τράπεζα στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης Μπλε, προσφέρει στους πελάτες της την ευκαιρία να απολαύσουν το γεύμα τους ή τον καφέ τους σε ένα μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και να επωφεληθούν με επιστροφή χρημάτων.

Artima Bistro, CITO Gourmet Express, Draught Microbrewery, Pizza Mia, Karatello Tavern, Ristorante Bacco, Lemonia Piazza, Nautica Bistro, Shumi Sushi Bar, Café Calma, Stretto Café, Presse Café και Gloria Jean’sείναι μόνο μερικά από τα εστιατόρια και αλυσίδες καφέ που λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα σε όλες τις πόλεις.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο πελάτης για να μπορεί να απολαμβάνει τα οφέλη του Προγράμματος, είναι να προχωρήσει σε εγγραφή στο Mple Rewards app, που είναι διαθέσιμο σε Google Play και App Store, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είναι κάτοχος πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας της Ελληνικής Τράπεζας.

Με την ολοκλήρωση μιας συναλλαγής σε μια από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, το Μπλε πορτοφόλι του πελάτη  πιστώνεται αυτόματα με το ποσό της επιστροφής χρημάτων. Τα χρήματα μπορούν να εξαργυρωθούν όταν το ποσό που έχει συγκεντρωθεί είναι τουλάχιστον €5.

Το ύψος της επιστροφής χρημάτων από κάθε αγορά εξαρτάται από τις προσφορές που παρέχει ο κάθε έμπορος τη δεδομένη στιγμή.

Μέσω της εφαρμογής Mple Rewards App, οι πελάτες μπορούν να δουν πόσα χρήματα έχουν συγκεντρώσει, να εντοπίσουν τις καινούργιες προσφορές που προσφέρουν οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και να καθορίσουν τις ρυθμίσεις που οι ίδιοι επιθυμούν για την επιστροφή των χρημάτων τους.

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Μπλε, αποτελεί μια ακόμα καινοτόμα πρωτοβουλία της Ελληνικής Τράπεζας, η οποία στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών της δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ψηφιοποίηση των λειτουργιών της και στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών της.

Κερδισμένοι από τη συμμετοχή τους στο Μπλε δεν είναι μόνο οι πελάτες, αλλά και οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, οι οποίες αποκτούν πρόσβαση στο ευρύ πελατολόγιο της Ελληνικής Τράπεζας, έμπρακτη προβολή και εργαλεία για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Μπλε, συμμετέχουν περισσότερες από 60 επιχειρήσεις, ανάμεσα στις οποίες υπεραγορές, πρατήρια βενζίνης, εστιατόρια, καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και εμπορικά καταστήματα, σε πάνω από 300 σημεία πώλησης. Αριθμός επιχειρήσεων συμμετέχει στο πρόγραμμα και για αγορές από τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα (e-shops).

Μπορείτε να δείτε όλες τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα μέσω της εφαρμογής Mple Rewards app ή μέσω του συνδέσμου www.hellenicbank.com/mple

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΝέοι ορίζοντες στην εξυπηρέτηση πελατών με τα κέντρα επικοινωνίας της NEDECO  
Επόμενο άρθροΜέχρι 7 Ιουνίου οι αιτήσεις για τα Ειδικά Σχέδια Μαΐου