Αυτό το καλοκαίρι επισκεφτείτε το Ντουμπάι και λάβετε δωρεάν εισιτήριο για τα πιο δημοφιλή θαλάσσια αξιοθέατα της πόλης στο εμβληματικό ξενοδοχείο Atlantis Dubai

 

Η Emirates παρουσιάζει μία μοναδική προσφορά για τους ταξιδιώτες που σχεδιάζουν τις διακοπές τους στο Ντουμπάι αυτό το καλοκαίρι. Κάθε εισιτήριο της Emirates που αγοράζεται από την 1η έως τις 15 Ιουνίου για ταξίδια έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021 θα περιλαμβάνει μια ολοήμερη κάρτα για το waterpark Aquaventure και το ενυδρείο The Lost Chambers – δύο από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της πόλης. Για να είναι έγκυρη η προσφορά, οι πελάτες θα πρέπει να κλείσουν το ταξίδι τους στο emirates.com με κωδικό προσφοράς AQUADAY ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων που συμμετέχουν σε αυτήν την καμπάνια *. Οι ναύλοι από Λάρνακα προς Ντουμπάι ξεκινούν από τα €570.

Το Aquaventure Waterpark φιλοξενεί διάσημες, βραβευμένες διαδρομές και αξιοθέατα σε μια μεγάλη ιδιωτική παραλία άνω του ενός χιλιομέτρου, με υπέροχες νεροτσουλήθρες και παιδικές χαρές. Ζήστε την μοναδική εμπειρία της δημοφιλούς νεροτσουλήθρας Leap of Faith, που αποτελείται από έναν διαφανή σωλήνα μήκους 27,5 μέτρων που περιβάλλεται από καρχαρίες και ψάρια, ή δοκιμάστε δραστηριότητες που ανεβάζουν στην αδρεναλίνη, όπως εναέρια τροχαλία πάνω από όλο το πάρκο. Οι λάτρεις των περιπετειών μπορούν επίσης να κολυμπήσουν με ασφάλεια περιτριγυρισμένοι από καρχαρίες ή να ταΐσουν τα φιλικά σαλάχια. Οι επισκέπτες του Atlantis Aquaventure μπορούν να απολαύσουν συνολικά 34 παιχνίδια για ενήλικες, παιδιά και οικογένειες καθώς και αξιοθέατα.

Περάστε χρόνο περιτριγυρισμένοι από θαλάσσια ζώα καθώς περπατάτε μέσα από τις γυάλινες σήραγγες του ενυδρείου The Lost Chambers στο Atlantis, The Palm. Θαυμάστε τους καρχαρίες, τα σαλάχια, τα πιράνχα, τους αστακούς και τους μικροσκοπικούς ιππόκαμπους καθώς και πολλά ακόμα ζώα που μπορείτε να ανακαλύψετε ταξιδεύοντας σε αυτόν τον υποβρύχιο κόσμο. Σε μία εμπειρία που θυμίζει ταξίδι στην χαμένη Ατλαντίδα, οι υποβρύχιες σήραγγες θα οδηγήσουν τους επισκέπτες σε έναν χαμένο πολιτισμό, με ναυάγια και ερείπια. Τέλος, σε 10 όμορφα δωμάτια μπορείτε να δείτε μια εξαιρετικά πολύχρωμη συλλογή που παρουσιάζει την υποθαλάσσια ζωή.

Οι επιβάτες της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά κάνοντας κράτηση για την πτήση τους προς Ντουμπάι από την 1η Ιουνίου έως τις 15 Ιουνίου 2021 σε οποιαδήποτε κατηγορία θέσης για ταξίδια από 1 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2021. Με το δωρεάν εισιτήριο για το Aquaventure Waterpark και το ενυδρείο The Lost Chambers Aquarium οι επισκέπτες δικαιούνται πλήρη είσοδο κατά τις ώρες λειτουργίας των εγκαταστάσεων (το waterpark είναι ανοιχτό από τις 10 π.μ. έως το ηλιοβασίλεμα, ενυδρείο ανοιχτό από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ.). **

Η Emirates ξεκίνησε να πετάει ξανά με ασφάλεια σε περισσότερους από 90 προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυο της. Ο σύγχρονος κόμβος της αεροπορικής εταιρείας, το Ντουμπάι, παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών και ενδιάμεσων προορισμών στον κόσμο. Από τις ηλιόλουστες παραλίες έως τις υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις φιλοξενίας και αναψυχής, το Ντουμπάι προσφέρει μια ποικιλία εμπειριών παγκόσμιας κλάσης. Επιπλέον, ήταν μία από τις πρώτες πόλεις του κόσμου που έλαβε τη σφραγίδα Safe Travels από το World Travel and Tourism Council (WTTC) – το οποίο υποστηρίζει τα ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά μέτρα του Ντουμπάι για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών.

Η αεροπορική εταιρεία φημίζεται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης που διαθέτει σε όλες τις κατηγορίες. Οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν σε περισσότερα από 4.500 κανάλια (κατά παραγγελία) στο ice – το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας και να απολαύσουν τοπικά εμπνευσμένα γεύματα που προετοιμάζονται από εξειδικευμένους σεφ.

Ευελιξία και ασφάλεια: Οι πολιτικές κρατήσεων της Emirates προσφέρουν στους πελάτες ευελιξία και αυτοπεποίθηση για να σχεδιάσουν το ταξίδι τους. Οι πελάτες που κατέχουν εισιτήρια που έχουν εκδοθεί πριν από τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 για ταξίδια πριν από τις 31 Δεκεμβρίου 2021, μπορούν πλέον να τα επανεκδόσουν και να ταξιδέψουν οποιαδήποτε στιγμή εντός 36 μηνών, παράταση επιπλέον 12 μηνών από την προηγούμενη πολιτική.

Όσοι κατέχουν εισιτήρια που έχουν εκδοθεί μετά την 1η Οκτωβρίου 2020 για ταξίδια πριν από τις 31 Δεκεμβρίου 2021, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εισιτήριά τους οποιαδήποτε στιγμή εντός 36 μηνών από την ημερομηνία της αρχικής κράτησής τους. Τα τέλη για την επανέκδοση οποιουδήποτε εισιτηρίου θα αρθούν και για τα κουπόνια ή τα μη χρησιμοποιημένα εισιτήρια της Emirates μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Οι πελάτες που κατέχουν εισιτήρια που εκδίδονται απευθείας από την Emirates, είτε μέσω του emirates.com, είτε μέσω των φυσικών σημείων πώλησης και κέντρων επικοινωνίας της αεροπορικής εταιρείας, δεν χρειάζεται να επικοινωνήσουν με την Emirates καθώς τα εισιτήρια επεκτείνονται αυτόματα. Οι πελάτες που αγόρασαν τα εισιτήριά τους μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον πράκτορά τους πριν από την ημερομηνία λήξης για την επανέκδοση των εισιτηρίων τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική κρατήσεων της Emirates:  https://www.emirates.com/cy/greek/help/covid-19/ticket-options/

Ταξιδέψτε με αυτοπεποίθηση: Όλοι οι πελάτες της Emirates μπορούν να ταξιδεύουν με αυτοπεποίθηση και σιγουριά με την πρώτη ταξιδιωτική ασφάλιση πολλαπλών κινδύνων και την κάλυψη COVID-19 της αεροπορικής εταιρείας. Αυτή η κάλυψη προσφέρεται από την Emirates για όλα τα εισιτήρια που αγοράστηκαν την ή από την 1η Δεκεμβρίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.emirates.com/cy/greek/before-you-fly/multi-risk-travel-insurance/

Υγεία και ασφάλεια: Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε στάδιο του ταξιδιού για να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της τόσο κατά τη διάρκεια της πτήσης όσο και πριν από την επιβίβαση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας και τις υπηρεσίες που διατίθενται σε κάθε πτήση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.emirates.com/cy/greek/help/

Απαιτήσεις εισόδου για τουρίστες: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου στο Ντουμπάι για διεθνείς επισκέπτες επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.emirates.com/cy/greek/help/covid-19/dubai-travel-requirements/residents/?

* Η προσφορά δεν ισχύει για επιβάτες που διέρχονται από το Ντουμπάι ή / και έχουν πτήση ανταπόκρισης μέσω Ντουμπάι

** Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροO Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου στηρίζει το Podcast «Κουμάντο Στην Τσέπη Σου»
Επόμενο άρθροΜέσω ιντερνετ πλέον τα ραντεβού στα κρατικά νοσοκομεία