Το κατάστημα των Μarks & Spencer στη λεωφόρο Μακαρίου επανήλθε σε πλήρη λειτουργία από την περασμένη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου και είναι έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό που θα συνδυάσει την επίσκεψή του στο κατάστημα με μια βόλτα στην εντυπωσιακά ανανεωμένη κεντρική εμπορική οδό της Λευκωσίας.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η αναδόμηση της περιοχής από τις δημοτικές αρχές της Λευκωσίας, το κατάστημα παρέμενε κλειστό αλλά πλέον λειτουργεί κανονικά και έχει στολιστεί με γιορτινή διάθεση και χριστουγεννιάτικα χρώματα. Στο ισόγειο του καταστήματος υπάρχει το γυναικείο τμήμα, ενώ στο υπόγειο έχουν την έδρα τους το ανδρικό, το παιδικό, καθώς και το τμήμα εσώρουχων.

Στο κατάστημα των Μarks & Spencer, στη λεωφόρο Μακαρίου, υπάρχει διαθέσιμη μια ευρεία γκάμα επιλογών σε δώρα για την εορταστική περίοδο, ενώ ταυτόχρονα ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος και η γιορτινή ατμόσφαιρα μετατρέπουν το κατάστημα στον απόλυτο προορισμό των Χριστουγέννων.

Με ένα πλήθος συνδυασμών σε ζεστές πιτζάμες για όλη την οικογένεια, τις παιδικές συλλογές Snoopy, Harry Potter αλλά και τις ιδιαίτερα εντυπωσιακές γιορτινές συσκευασίες στα χριστουγεννιάτικα τρόφιμα, το κατάστημα Μarks & Spencer, στην προσφάτως αναπλασμένη και εντυπωσιακή λεωφόρο Μακαρίου είναι καθόλα έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε εορταστική, και όχι μόνο, ανάγκη με πνεύμα χριστουγεννιάτικης λάμψης, ζεστασιάς και χαράς.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροImperio: Μπαίνουν οι ένοικοι στο “The Icon”
Επόμενο άρθροΗ πόλη Ντόρτμουντ της Γερμανίας Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Καινοτομίας 2021