Και χωρίς κανένα συμβιβασμό!

 

Τα θες όλα δικά σου; Όλα απεριόριστα, με ταχύτητες 5G, σε πραγματικά χαμηλή τιμή, και με την αξιοπιστία ενός πολυβραβευμένου δικτύου;

Γίνεται και είναι Epic! Με το πλάνο 5G Unlimited Max μπορείς με μόνο 19.99 ευρώ να απολαμβάνεις απεριόριστα λεπτά, SMS και GB που τρέχουν με ταχύτητες 5G. Γιατί να συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο;

Μία ανεπανάληπτη προσφορά που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά, ότι Epic σημαίνει Great network – Great value! Απολαμβάνεις τα πάντα απεριόριστα και με χαμηλό κόστος, με την αξιοπιστία, την ταχύτητα και την ποιότητα του ιδιόκτητου και πολυβραβευμένου δικτύου της Epic.

Συνδέσου τώρα με το πλάνο 5G Unlimited Max και απογείωσε την επικοινωνία σου, χωρίς συμβιβασμούς στην ταχύτητα ή στην τιμή. Ζήσε και μοιράσου την κάθε σου στιγμή, από όπου και αν βρίσκεσαι, απολαμβάνοντας όλες τις δυνατότητες που σου προσφέρει το #1 δίκτυο κινητής in test!

Η προσφορά ισχύει για 24 μήνες για online συνδέσεις και για 12 μήνες για συνδέσεις στα καταστήματα της Epic σε ολόκληρη την Κύπρο, σε επιλεγμένους συνεργάτες ή τηλεφωνικώς στο 159.

Και αν είσαι από 18 μέχρι 29, τα νέα είναι ακόμη καλύτερα! Γιατί με το Youth Offer, μπορείς να απολαμβάνεις τα προνόμια του Epic 5G Unlimited Max μέχρι να κλείσεις τα 30 σου, ανεξαρτήτως με τον τρόπο που θα επιλέξεις να συνδεθείς.

Περισσότερες πληροφορίες, όροι και προϋποθέσεις για το πλάνο 5G Unlimited Max στο www.epic.com.cy


Epic: Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς πάροχους στην Κύπρο. Η Epic παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Παράλληλα, λειτουργεί 19 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Το 2019, προχώρησε στην υλοποίηση της μεγαλύτερης επένδυσης που έγινε ποτέ, για ένα ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο, με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν και με μεγάλη ευρυζωνική κάλυψη.

Aπό το 2020, η Epic βραβεύτηκε πέντε φορές, λαμβάνοντας 3 φορές το βραβείο “Best Mobile Network in Test” από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης δικτύων umlaut και 2 φορές το βραβείο “Fastest Mobile Network in Cyprus” από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων διαδικτύου Ookla.

Η Epic ανήκει στη Monaco Telecom, τον πάροχο τηλεπικοινωνιών του Πριγκιπάτου του Μονακό, και είναι μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η οποία δραστηριοποιείται στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΠρωτοβουλία για πτήσεις Λάρνακα – Αλεξανδρούπολη από το Σύνδεσμο Κύπρου – Ελλάδας
Επόμενο άρθροΑυτός είναι ο παγκόσμιος κολοσσός κρουαζιέρας που ανοίγει γραφεία Κύπρο