Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ χαμηλή πίεση και ασταθείς καιρικές συνθήκες αναμένονται σταδιακά από την Πέμπτη.

Σήμερα αυξημένες νεφώσεις που θα εμφανίζονται μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς και στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά από το μεσημέρι και μετά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος σταδιακά όμως θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Παρασκευή ενώ το Σάββατο θα σημειώσει πτώση για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΗ Ελληνική Τράπεζα επενδύει στο κεφάλαιο ESG
Επόμενο άρθροMetaverse: Τι χρειάζεται να γνωρίζουν οι εταιρείες;