Το εστιατόριο NOESIS, παρέα με την ομάδα της Cal Creative Communication, πραγματοποίησαν ένα μοναδικό, cosy dinner event, για εκλεκτούς φίλους και συνεργάτες.

 

Μια υπέροχη βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στο εστιατόριο NOESIS στην Λάρνακα, την περασμένη εβδομάδα. Cocktails, κρασί και dining session λοιπόν, στο μοναδικό, νέο αυτό εστιατόριο με θέα τη θάλασσα, παρέα με εκπροσώπους των media, φίλους και συνεργάτες του boutique communication agency Cal Creative Communication και του εστιατορίου NOESIS, οι οποίοι απόλαυσαν μια εκπληκτική βραδιά γεμάτη γεύσεις και μοναδικές στιγμές.

Το set μενού για το δείπνο, έφερε την υπογραφή του γνωστού chef Ανδρέα Ανδρέου και της ομάδας του. Χρησιμοποιώντας ολόφρεσκες μεσογειακές πρώτες ύλες, δημιούργησαν ένα εκπληκτικό μενού που είχε ως αποτέλεσμα ένα γευστικό dining course, που άφηνε ένα άκρως απολαυστικό αποτέλεσμα στον ουρανίσκο.

Το νέο talk of the town εστιατόριο, είναι ένας μοναδικός προορισμός για να απολαύσεις υπέροχη μουσική, μοναδικά cocktails και το κυριότερο ποικιλία εκπληκτικών, ραφιναρισμένων γεύσεων και φυσικά με θέα τη θάλασσα.

Βρείτε το NOESIS στην Οδό Πιαλέ Πασά, 54, 6027 Λάρνακα και για κρατήσεις επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 24664413. Για περισσότερες πληροφορίες βρείτε το NOESIS σε Facebook και Instagram.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΑυτός είναι ο παγκόσμιος κολοσσός κρουαζιέρας που ανοίγει γραφεία Κύπρο
Επόμενο άρθροΕλκυστικά πακέτα για χειμερινές αποδράσεις στο ξενοδοχείο Parklane στη Λεμεσό