Η ΕΤΑΠ Λευκωσίας #visitnicosia  διοργανώνει δωρεάν εργαστήρι φωτογραφίας σε συνδυασμό με ξενάγηση και γευσιγνωσία κρασιού στο κέντρο της παλιάς Λευκωσίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 στο Κέντρο Δημοτικών Τεχνών Λευκωσίας (ΝiMAC) από τις 16:00 έως τις 19:00 και εντάσσεται στο πλαίσιο της καμπάνιας “Arts and Wine”.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στην φωτογραφία, μέσα από ένα διαδραστικό εργαστήρι που συνδυάζει τη φωτογραφία, τη ξενάγηση και την γευσιγνωσία κρασιού!

Το εργαστήρι διάρκειας 45 λεπτών θα αναπτύξει τις βασικές φωτογραφικές λειτουργίες των smartphones, αλλά και τα μυστικά για την λήψη καλών φωτογραφιών.

Στην συνέχεια οι συμμετέχοντες θα ξεναγηθούν στην παλιά πόλη της Λευκωσίας, με τη συνοδεία του εκπαιδευτή και της ξεναγού, όπου θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν στην πράξη τα όσα μάθουν στο εργαστήρι.

Στο τέλος οι συμμετέχοντες θα επιλέξουν τις αγαπημένες του φωτογραφίες, οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας  και θα μπουν σε ένα ψηφιακό άλμπουμ. Παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν γευσιγνωσία κρασιών του Οινοποιείου Santa Irene.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι τα 10 άτομα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην φόρμα που βρίσκεται εδώ.

ΕΤΑΠ Λευκωσίας

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Περιφέρειας Λευκωσίας, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος ιδρύθηκε το 2007 στα πλαίσια στρατηγικού σχεδιασμού και πλάνου του Υφυπουργείου Τουρισμού. Σκοπός της ΕΤΑΠ Λευκωσίας είναι η ανάπτυξη και προβολή τόσο της πόλης όσο και της περιφέρειας Λευκωσίας και η μετατροπή τους σε ένα ποιοτικό ολόχρονο τουριστικό προορισμό.  Για την επίτευξη των δράσεων της, η ΕΤΑΠ συνεργάζεται με διάφορους φορείς σε τοπικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα.  Κύριοι πυλώνες δράσης της είναι ο πολιτιστικός και δημιουργικός τουρισμός, ο συνεδριακός και επαγγελματικός τουρισμός, ο θρησκευτικός τουρισμός, ο αθλητικός καθώς και ο τουρισμός ευεξίας.

www.visitnicosia.com.cy

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΡΙΚ και Πανεπιστήμιο Λευκωσίας υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας
Επόμενο άρθροΕγκαινιάζεται σε λίγες μέρες η έκθεση του Σταύρου Λοΐζου Πάου