Με μεγάλη συμμετοχή του προσωπικού της AstroBank πραγματοποιήθηκε, στις 18 Ιουνίου 2021,  εθελοντική αιμοδοσία στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας, στη Λευκωσία. Διατηρώντας μια διαχρονική συνεργασία με το Κέντρο Αίματος του Υπουργείου Υγείας, το προσωπικό και η διοίκηση της Τράπεζας αγκάλιασαν και αυτή την προσπάθεια ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, συμμετέχοντας και φέτος μαζικά σε αυτή τη δράση.

Αφορμή της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας υπήρξε η πρόσφατη Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, που αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία ανάδειξης της σημασίας της εθελοντικής αιμοδοσίας. Μίας κίνησης μέσω της οποίας χαρίζεται ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Σημειώνεται ότι λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της περιόδου, ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο και όλα τα αναγκαία μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης της Covid-19.

Η κ. Τώνια Χατζηκωστή, επικεφαλής του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας, σε δηλώσεις της ευχαρίστησε το προσωπικό για την ανταπόκριση και τη διαρκή συμβολή του στις εθελοντικές δράσεις της AstroBank. Εξήρε, παράλληλα, τη δράση του Κέντρου Αίματος, χάρις στη συνέπεια του οποίου η Κύπρος έχει βρεθεί πρώτη σε ποσοστό αιμοδοτών, μεταξύ των χωρών της Ευρώπης.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθρο«Διατροφικός Χάρτης Αμπελοοινικών Προϊόντων και Παραγώγων Σταφυλιού» από την EUROCERT
Επόμενο άρθροΔικλείδα ασφαλείας για τους επενδυτές ο χρηματοοικονομικός αλφαβητισμός