Με τον πλέον τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία στο θρίλερ με την εξαφάνιση του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου στη Λάρισα. Η μητέρα του έγινε ράκος στη θέα της σορού του γιου της.

Η εισαγγελέας Εφετών Λάρισας υποβασταζόμενη από τον σύζυγό της έφτασε στον κακοτράχαλο λόφο του Τυρνάβου, όπου βρέθηκε το πρωί η σορός γιου της. Νωρίτερα είχε αναγνωρίσει από φωτογραφίες τα ρούχα του και τη σωματοδομή του.

Να σημειωθεί ότι τη σορό, που ήταν σε προχωρημένη σήψη, εντόπισαν οι σκύλοι κτηνοτρόφου. «Πήγα με τους εργάτες να δούμε γιατί γαβγίζουν τόσες μέρες τα σκυλιά πάνω στο βουνό. Πήγα στο αστυνομικό τμήμα. Ειδοποίησα τους αστυνομικούς και ήρθαμε και τους έδειξα που βρίσκεται το πτώμα», δήλωσε στην κάμερα του Star.

Ο υπεύθυνος Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης εκτίμησε πως δεν πρόκειται για αυτοχειρία. «Δυστυχώς, οι προσδοκίες μου να βρούμε τον Βασίλη ζωντανό διαψεύστηκαν. Μέχρι σήμερα το πρωί είχα την πεποίθηση ότι ο Βασίλης είναι κάπου ζωντανός. Εδώ και 3-4 μέρες τα σκυλιά τους γάβγιζαν διαρκώς, πήγαν οι κτηνοτρόφοι προς τα πάνω και εντόπισαν τη σορό», είπε ο Γεράσιμος Κουρούκλης.

«Προκύπτει ένα ερώτημα. Τα σκυλιά γάβγιζαν εδώ και 3-4 μέρες και ο Βασίλης έχει χαθεί από την Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Όπως και να το κάνουμε είναι πολλές οι μέρες για να πούμε ότι εκεί υπάρχει μια σορός τόσο καιρό. Ένα περίεργο θέμα είναι το σημείο στο οποίο βρέθηκε. Έχουμε ένα προηγούμενο με τη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η οποία αλλού ήταν και αλλού βρέθηκε. Είναι θέμα που θα το ερευνήσει ο ιατροδικαστής. Από την περιοχή του Τυρνάβου, εμείς και η αστυνομία δεν έχουμε δεχθεί κλήσεις για μαρτυρία ότι κάποιος τον είδε. Κάποιος θα τον δει. Υπάρχει μια πληροφορία ότι υπάρχει ένα σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι. Θα το δει ο ιατροδικαστής για να μας πει αν προκύπτει από την πτώση ή αν έχει να κάνει με κάποια άλλη ενέργεια. Δεν θέλω να πω κάτι που αύριο, μεθαύριο θα διαψευστεί, όλα δείχνουν ότι πιθανώς δεν είναι αυτοχειρία, αλλά θα περιμένουμε τον ιατροδικαστή», κατέληξε ο υπεύθυνος του Silver Alert.

Τα μεσάνυχτα, η μητέρα του 39χρονου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό το Facebook τα εξής:

«Στην υγειά σας! Είμαι ο Βασίλης που ψάχνατε. Εγώ με τη Χάρη του Θεού βρήκα τον Παράδεισο και βλέπω τον Χριστό που τόσο αγαπώ.
Εσείς που με πετάξατε στα βουνά με τα άγρια ζώα καθώς και το κακόψυχο αφεντικό σας, άραγε τί τέλος θα έχετε;».

Να σημειωθεί ότι ο Βασιλης Καλογηρου είναι γιος της εισαγγελεώς Λάρισας που ερευνα την υπόθεση για τα Τέμπη.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter