Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το φιλανθρωπικό “STREET” Fashion Show του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, σε συνεργασία με την Boutique ERES+ και το κατάστημα KOUROSS. Η βραδιά διοργανώθηκε στο industrial περιβάλλον του roof top του χώρου στάθμευσης της Μαρίνας Λεμεσού γεγονός που συνέβαλε στην όλη αισθητική του fashion show.

Τα καταστήματα ERES+ και KOUROSS παρουσίασαν κομμάτια από τις συλλογές τους για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 – 2023, ενώ την παρουσίαση ανέλαβε η Ζώη Αυγουστή. Οι DJ Asimenos και DJ Kikis έντυσαν μουσικά τη βραδιά. Η επίδειξη ξεκίνησε με τους μουσικούς Χριστίνα Αβερκίου και Σπύρο Αριστείδου.

Αποκορύφωμα της βραδιάς, το κλείσιμο της επίδειξης με τη Δέσπω Νικολαΐδου, η οποία περπατώντας περήφανα στην πασαρέλα έστειλε ένα μεγάλο μήνυμα αισιοδοξίας προς όλους τους ασθενείς με καρκίνο.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν  η εταιρεία Thermosolar, η Maserati Cyprus, η Bentley Cyprus, η Limassol Marina, η Lidl Κύπρου, η CSP Joint Venture, η εταιρεία Georsame, Ananeosis Medical Rejuvenation and Aesthetic Medicine Clinic, η εταιρεία Squared Financial, Papacostas Vatiliotis, Carpet Plaza Ltd, η εταιρεία Roof, το κατάστημα Shoebox, το Anthologion Floral Boutique & Lifestyle, η Mint Event Finds και η Krypto Security.

Την βραδιά στήριξαν με τα προϊόντα μακιγιάζ η εταιρεία Maybelline και την επιμέλεια του μακιγιάζ η Be Glamour by Kate. Την επιμέλεια των μαλλιών είχαν οι Tonia Meletiou Hair Stylist και ο Χρίστος Κίζας (Kizas Hair Bar). Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλαν και άλλες εταιρείες και άτομα στηρίζοντας με τον δικό τους τρόπο το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΚ. Φελλάς: Eπιβεβλημένη η νομοθέτηση σχετικά με το ζήτημα της ευθανασίας
Επόμενο άρθροΥπεβλήθη υπόμνημα στον υπουργό Υγείας για την αποκάλυψη του «Αόρατου Έθνους»