Με ανανεωμένο μενού και εμπνευσμένες επιλογές, το Colors Café του Ξενοδοχείου Four Seasons υποδέχεται και πάλι τους πελάτες του, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια και τηρώντας αυστηρά τα μέτρα που καθορίζονται από τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας.

Προσθέτοντας μοναδικές γευστικές πινελιές σε εκλεκτά πιάτα, το Colors Café υπόσχεται μια νέα ξεχωριστή εμπειρία υψηλών προδιαγραφών, στον αριστοτεχνικά σχεδιασμένο εξωτερικό του χώρο.

Το αφράτο κέικ από πραλίνα φουντουκιού και μπισκότο, τα λαχταριστά εκλέρ με γέμιση κάστανο και ουίσκι, ο μεγαλύτερος σοκολατοπειρασμός με ζελέ μούρων, crème brûlée και brownies, αλλά  και ο πιο γευστικός  συνδυασμός τραγανών φιστικιών, καραμέλας και κρέμας σοκολάτας, αποτελούν μερικές από τις ευφάνταστες επιλογές γλυκών του all-day μενού του Colors Café, τις οποίες οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.

Για τους λάτρεις των μεσογειακών πιάτων, η αλμυρή πίτα με παραδοσιακό φύλλο, πράσο, φέτα, μανούρι, και τη σφραγίδα του Colors Cafe, έρχεται να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές γευστικές προτιμήσεις.

Τα καλοφτιαγμένα αυθεντικά ασιατικά sushi και τα λαχταριστά  φρέσκα οστρακοειδή με την ακαταμάχητη γεύση της θάλασσας, συμπληρώνουν το εμπνευσμένο μενού.

Οι επισκέπτες του Colors Café, μπορούν επίσης να απολαύσουν μυρωδάτα φρεσκοψημένα ψωμιά, αλλά και να τα προμηθευτούν για take away.

Colors Café |Λεωφ. Αμαθούντος 67-69, ΆγιοςΤύχωνας |25858000|www.fourseasons.com.cy

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθρο1η δόση εμβολίου για 310,000 άτομα μέχρι αρχές Μαΐου
Επόμενο άρθροMarks&Spencer: Το φετινό Πάσχα μυρίζει… παραδοσιακά σταυρόψωμα