Στην παράδοση ενός ακόμη συγκροτήματος κατοικιών στους ιδιοκτήτες τους, προχώρησε η Giovani Homes επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τον ηγετικό της ρόλο στο real estate development!

Το έργο Semeli Villas που μόλις παραδόθηκε, αποτελείται από 21 επαύλεις τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων και είναι τοποθετημένο σε ένα κομβικό σημείο της δημοφιλούς περιοχής Περνέρα, η οποία σημειώνει ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, αναβαθμίζοντας την επενδυτική αξία των ακινήτων.

Το Semeli Villas βρίσκεται μόλις 900 μέτρα από τη Μαρίνα Παραλιμνίου, η οποία θα λειτουργήσει πριν την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν και  θα φιλοξενεί μεταξύ άλλων διεθνούς φήμης εστιατόρια και fashion brands αλλά και δίπλα από πολλές υπηρεσίες όπως καταστήματα και χώρους αναψυχής.

Πέραν τούτων, αυτό που κάνει την τοποθεσία του έργου να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι σε μερικά μόλις λεπτά μπορεί κανείς να βρεθεί στις βραβευμένες παραλίες του Πρωταρά.

Φτιαγμένο με υψηλής ποιότητας υλικά και με έμφαση στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την καινοτομία, το Semeli Villas ανταποκρίνεται σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες διασφαλίζοντας στους ιδιοκτήτες των κατοικιών, ιδιωτικότητα και ευεξία.

Βασισμένος στη μίνιμαλ αισθητική, ο εξωτερικός σχεδιασμός των κατοικιών ξεχωρίζει για τις γεωμετρικές του γραμμές και τον συνδυασμό διαφόρων φυσικών υλικών όπως το ξύλο και το μέταλλο.

Οι μεγάλοι εσωτερικοί χώροι που κυμαίνονται από 128-162 τετραγωνικά μέτρα, είναι σχεδιασμένοι με τρόπο που να μεγιστοποιούν την άνεση των ενοίκων. Επιπλέον ο συνδυασμός μοντέρνων στοιχείων και φυσικών υλικών, δημιουργεί μια εκπληκτική δημιουργική αντίθεση.

Οι μεγάλες πόρτες και τα παράθυρα επιτρέπουν στο φυσικό φως να διαχέεται στο χώρο, ενώ το εσωτερικό μέρος του ισογείου όπου βρίσκεται η κουζίνα, η τραπεζαρία και το σαλόνι δίνει την αίσθηση της συνέχειας με το χώρο της πισίνας και τον κήπο.

Με την παράδοση του Semeli Villas, η Giovani Homes έχει προχωρήσει στην ανάπτυξη της δεύτερης φάσης του έργου. Πρόκειται για το Semeli Holiday Villas το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και θα περιλαμβάνει 18 μοναδικές επαύλεις τριών υπνοδωματίων, με ιδιωτική πισίνα και roof garden. Η πώληση έχει αρχίσει και σίγουρα οι επαύλεις του Semeli Holiday Villas αποτελούν μια κορυφαία επιλογή για εξοχική ή μόνιμη κατοικία στην Περνέρα.

Με περισσότερα από 40 χρόνια πορείας στο real estate development η Giovani Homes, έχει συνδέσει το όνομα της με την ανάπτυξη της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου, την ποιότητα των έργων της και την αξιοπιστία της ως προς τους αγοραστές και τους συνεργάτες της.

Έχοντας ολοκληρώσει πέραν των 110 έργων και έχοντας παραδώσει πέραν των 5000 κατοικιών και διαμερισμάτων στους ιδιοκτήτες τους, η Giovani Homes συνεχίζει να αναπτύσσεται έχοντας πάντα στο επίκεντρο τους πελάτες της και τις ανάγκες τους.

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία έχει υπό εξέλιξη 25 νέα έργα στις πιο προνομιακές περιοχές της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου, της Λάρνακας και της Λευκωσίας, τα οποία ξεχωρίζουν για την αρτιότητα τους, για τις υψηλές τους προδιαγραφές, για την έμφαση στην καινοτομία και την ασφάλεια αλλά και για το σεβασμό στο περιβάλλον!

Info: Λεωφόρος 1ης Απριλίου 170, 5280 Παραλίμνι. Τηλ: 23 833780. www.giovani.com.cy

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter