“Γάζωσαν” την Lamborghini του 34χρονου κι έκοψαν το νήμα της ζωής του

 

Γκανγκστερική δολοφονία με θύμα τον 34χρονο Μάριο Γεωργίου, γνωστό ως «Μαριούθκια», σημειώθηκε ψες στο δρόμο Μενεού – Περβολιών στη Λάρνακα. Ο 34χρονός που είναι γνωστός στις αρχές είχε δεχθεί ξανά πυροβολισμούς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για δολοφονία από επαγγελματίες και εκτέλεση συμβολαίου θανάτου.

Ο 34χρονος είχε αποχωρήσει από το γυμναστήριο και επέστρεφε στην οικία του, από την διαδρομή που ακολουθούσε καθημερινώς, κρατώντας το όχημα μάρκας Lamborghini. Για αυτό, ήταν κρυμμένοι σε κυπαρίσσια και όταν αντιλήφθηκαν το κίτρινο όχημα, άνοιξαν πυρ κατά του 34χρονου γαζώνοντας τον.

Να σημειωθεί πως ο 34χρονος απασχόλησε για διάφορες σοβαρές υποθέσεις της Αστυνομίας, ενώ ενεπλάκη σε πολύκροτες υποθέσεις.

Πιο κάτω αυτούσια η ανακοίνωση της αστνομίας: Υπόθεση φόνου εκ προ μελέτης με θύμα τον Μάριο Γεωργίου, 34 ετών, τέως κάτοικο Λάρνακας, διερευνά η Αστυνομία, στη Λάρνακα.

Ο φόνος διαπράχθηκε χθες βράδυ, σε σημείο του δρόμου Μενεού – Περβολιών. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία γύρω στις 9.10μ.μ., ενώ ο 34χρονος κινείτο με το αυτοκίνητό του στον πιο πάνω δρόμο, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών, από άγνωστα πρόσωπα. Από τους πυροβολισμούς ο Γεωργίου, τραυματίστηκε θανάσιμα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να ακινητοποιηθεί στην άκρη του δρόμου.

Στην περιοχή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις. Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν και ιατροδικαστές, σύμφωνα με τους οποίους το θύμα φέρει τραύματα από αριθμό σφαιρών στο κεφάλι και τα δύο χέρια.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΕ εγκαινιάζει πολύγλωσση ψηφιακή πλατφόρμα
Επόμενο άρθροΗ Zela Jet ανοίγει τα φτερά της στην Κύπρο