Μετά την περίοδο των θερινών διακοπών, η Gordian επιστρέφει με περισσότερες επιλογές για αγορά γραφειακών εγκαταστάσεων με υψηλές αποδόσεις. Τα ακίνητα βρίσκονται σε προνομιούχες τοποθεσίες στο επιχειρηματικό κέντρο της Λευκωσίας και προσφέρονται για άμεση στέγαση επιχειρήσεων και οργανισμών, αλλά και για επένδυση. Οι εν λόγω επιλογές προσφέρουν εγγύτητα σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις, ευρύχωρους γραφειακούς χώρους, ανάλογα με τις ανάγκες τις κάθε επιχείρησης/οργανισμού, χώρους στάθμευσης, αλλά και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Μερικές από τις γραφειακές επιλογές του χαρτοφυλακίου GoYield της Gordian αφορούν:

 

Γραφεία στον 1o, 2o και 3ο  όροφο στον Άγιο Δημήτριο, Στρόβολος

Τα ακίνητα αφορούν τρεις διαφορετικές γραφειακές εγκαταστάσεις στην περιοχή Αγίου Δημητρίου στον Στρόβολο, σε πολυκατοικία που αποτελείται από 6 γραφεία και 2 διαμερίσματα. Η πολυκατοικία βρίσκεται επί της λεωφόρου Ιφιγένειας, 90 μ. από το Δημοτικό Σχολείο Ακρόπολης και 100 μ. από τη συμβολή των οδών Ιφιγένειας και Αρμενίας. Τα δύο γραφεία που βρίσκονται στον πρώτο και δεύτερο όροφο αφορούν γραφειακές εγκαταστάσεις που καταλαμβάνουν ολόκληρο τον όροφο αντίστοιχα.

Το γραφείο στον πρώτο όροφο αποτελείται από χώρο υποδοχής, ενιαίο γραφειακό χώρο, τέσσερις αίθουσες, αίθουσα συνεδριάσεων, αποθήκη, τέσσερις τουαλέτες και δύο καλυμμένες βεράντες. Έχει συνολικό εμβαδόν καλυμμένων χώρων 305 τ.μ, εκ των οποίων 265 τ.μ είναι οι εσωτερικοί χώροι και 40 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Το γραφείο παρέχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης 15 στεγασμένων θέσεων στάθμευσης στο υπόγειο και 6 αποθηκών συνολικού εμβαδού 33 τ.μ..

Το αντίστοιχο γραφείο στο δεύτερο όροφο αποτελείται από χώρο υποδοχής, τέσσερις αίθουσες, τέσσερις τουαλέτες και δύο καλυμμένες βεράντες. Οι εν λόγω γραφειακές εγκαταστάσεις έχουν συνολικό εμβαδόν καλυμμένων χώρων 305 τ.μ., με εμβαδόν εσωτερικών χώρων 265 τ.μ. και 40 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Το γραφείο παρέχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης 15 στεγασμένων θέσεων στάθμευσης στο υπόγειο και 6 αποθηκών συνολικού εμβαδού 35 τ.μ..

Παράλληλα, το ακίνητο στον τρίτο όροφο έχει συνολικό εμβαδόν καλυμμένων χώρων 186 τ.μ., εκ των οποίων τα 166 τ.μ. είναι εσωτερικοί χώροι και 20 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Το γραφείο παρέχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης 10 στεγασμένων θέσεων στάθμευσης στο υπόγειο και 3 αποθηκών συνολικού εμβαδού 11 τ.μ..

Και τα τρία γραφεία είναι επί του παρόντος ενοικιαζόμενα, προσφέροντας υψηλά μηνιαία σταθερά εισοδήματα. Επίσης προσφέρουν εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Λευκωσίας αλλά και στον αυτοκινητόδρομο.

Η τιμή πώληση του γραφείου του πρώτου ορόφου ανέρχεται στις €650.000, του δεύτερου στις €655.000 και του τρίτου στις €450.000.

Για περισσότερες πληροφορίες για το κάθε ακίνητο 1ος όροφος ΕΔΩ, 2ος όροφος ΕΔΩ και 3ος όροφος ΕΔΩ.

Γραφεία στην περιοχή Τρυπιώτη, Λευκωσία

Τα ακίνητα αφορούν δύο διαφορετικές γραφειακές εγκαταστάσεις που τοποθετούνται αντίστοιχα στον πρώτο και δεύτερο όροφο ενός κτηρίου μικτής χρήσης, στη συνοικία Τρυπιώτη στη Λευκωσία.

Το ακίνητο που βρίσκεται στον 1ο όροφο διαθέτει συνολικό εμβαδόν 203 τ.μ. και επωφελείται τριών θέσεων στάθμευσης στον ημιώροφο, ενώ το αντίστοιχο στον 2ο όροφο διαθέτει συνολικό εμβαδόν 196 τ.μ. και επωφελείται 3 θέσεων στάθμευσης, δύο στο υπόγειο και ένα στο ισόγειο. Και τα δύο γραφεία διαθέτουν μονάδες κλιματισμού VRV, παράθυρα με διπλά τζάμια και χωρίσματα γραφείου.

Το κτήριο στο οποίο στεγάζονται και τα δύο γραφεία κατέχει προνομιακή θέση στο επιχειρηματικό κέντρο της Λευκωσίας και περιβάλλεται από όλες τις ανέσεις, υπηρεσίες, εμπορικές και οικιστικές αναπτύξεις. Και τα δύο γραφεία προς πώληση αποτελούν μια ιδανική επενδυτική ευκαιρία με υψηλές αποδόσεις. Οι τιμές των ακινήτων ανέρχονται στις €500.000 και €510.000 αντίστοιχα. Για περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο 1ου ορόφου ΕΔΩ και 2ου ορόφου ΕΔΩ.

Γραφείο στους Αγ. Ομολογητές, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά ένα ισόγειο και ένα υπόγειο γραφείο σε ένα τριώροφο κτήριο στους Αγ. Ομολογητές στη Λευκωσία, στη γωνία των οδών Δράμας και Κρέοντος, 80 μ. από τη Λεωφ. Μακαρίου και 160 μ. από το ξενοδοχείο Landmark Cyprus. Κατέχει προνομιούχα θέση στο κέντρο της Λευκωσίας, με όλες τις ανέσεις σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Οι γραφειακές εγκαταστάσεις διαθέτουν καλυμμένο εμβαδόν 315 τ.μ., ενώ ο υπόγειος χώρος έχει εμβαδόν 298 τ.μ.. Το ισόγειο γραφείο χωρίζεται σε 13 γραφεία, αποθήκη και κουζίνα. Παράλληλα ο υπόγειος χώρος αποτελείται από ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου και τέσσερις αποθήκες.

Το γενικό κτήριο αποτελείται από 9 συνολικά μονάδες, 1 γραφείο και 8 διαμερίσματα. Είναι κτισμένο σε οικόπεδο με συνολικό εμβαδόν 734 τ.μ.. Το ακίνητο πωλείται στην τιμή των €450.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Γραφείο στους Αγίους Ομολογητές, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά γραφείο στους Αγίους Ομολογητές. Βρίσκεται 300 μ. από το Υπουργείο Εσωτερικών και 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης. Είναι μέρος ενός επταώροφου κτηρίου μικτής χρήσης που περιλαμβάνει 22 γραφεία. Το γραφείο καταλαμβάνει ολόκληρο τον 4ο όροφο και έχει εσωτερικό εμβαδόν 331 τ.μ.. Διαθέτει επίσης αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης 2 ακάλυπτων θέσεων στάθμευσης στο ισόγειο (αρ. 7-8) και 4 καλυμμένων θέσεων στάθμευσης στο υπόγειο (αρ. 7,8,21 ,22).

Εσωτερικά το ακίνητο αποτελείται από 8 ξεχωριστούς χώρους γραφείων, 4 τουαλέτες, δωμάτιο server, χώρο υποδοχής και μικρή κουζίνα. Η διάταξη του γραφείου προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης του ως έναν ενιαίο χώρο ή ως εξυπηρετούμενα γραφεία.

Το ακίνητο κατέχει προνομιούχα θέση στο επιχειρηματικό κέντρο της Λευκωσίας, προσφέροντας εξαιρετική πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες. Είναι ιδανικό για άμεση ενοικίαση με υψηλό μηνιαίο εισόδημα.

Το ακίνητο πωλείται στη μειωμένη τιμή των €570.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoYield χαρτοφυλακίου της Gordian ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροEmirates: Ρεκόρ επιβατικής κίνησης το καλοκαίρι του 2023- Πέραν των 14 εκ. επιβατών
Επόμενο άρθροΤο ECC και το Hope For Children συνδιοργανώνουν σεμινάριο για τον σχολικό εκφοβισμό για γονείς και εκπαιδευτικούς