Σε μείωση της τιμής 3 ακινήτων υψηλών αποδόσεων προχωράει άμεσα η Gordian, παρέχοντας επενδυτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες σε ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Κτήριο μικτής χρήσης στη Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά κτήριο μικτής χρήσης στην περιοχή Τρυπιώτη, στη Λευκωσία, ιδανικό για ανάπτυξη γραφείων, μπουτίκ ξενοδοχείου ή διαμερισμάτων στο κέντρο της πόλης. Βρίσκεται στη γνωστή εμπορική οδό Ευαγόρου, μερικά βήματα μακριά από τη Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ’, την πρόσφατα ανακαινισμένη πλατεία Ελευθερίας και την οδό Λήδρας. Το κτήριο αποτελείται από 7 ορόφους συνολικού εμβαδού 2,829 τ.μ. με πρόνοια επέκτασης μέχρι και τους 15 ορόφους. Στην παρούσα φάση, το ισόγειο, το μεσοπάτωμα, ο 1ος και 2ος όροφος ενοικιάζονται, ενώ οι υπόλοιποι όροφοι είναι ημιτελείς. Το ακίνητο πωλείται στη μειωμένη τιμή των €6,000,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Πολυκατοικία στον Αγ. Θεόδωρο Πάφου

Το ακίνητο αποτελεί ιδανική επενδυτική ευκαιρία με υψηλή σταθερή απόδοση και αφορά πολυκατοικία στην περιοχή Αγ. Θεοδώρου, στην Πάφο.  Βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το εμπορικό κέντρο της πόλης και τους Τάφους των Βασιλέων, ενώ το Λιμανάκι απέχει μόλις 10 λεπτά οδικώς.

Το κτήριο αποτελείται από εννέα διαμερίσματα, εκ των οποίων τα 3 είναι τριών υπνοδωματίων, τα 4 είναι δυο υπνοδωματίων και τα 2 είναι ενός υπνοδωματίου.  Το συνολικό εμβαδό της πολυκατοικίας είναι 898 τ.μ. και προσφέρεται σήμερα στη  μειωμένη τιμή των €850,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Δυο ενοποιημένα καταστήματα στη Γερμασόγεια

Tο ακίνητο αφορά δύο ενοποιημένα καταστήματα που είναι μέρος ενός συγκροτήματος μικτής χρήσης στον Ποταμό Γερμασόγειας, στη Λεμεσό. Βρίσκεται στο πιο δημοφιλές μέρος της τουριστικής περιοχής της Λεμεσού και απέχει μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Τα δύο ενοποιημένα καταστήματα έχουν συνολικό εμβαδόν ισογείου και μεσοπατώματος 428 τ.μ.. Υπάρχει επίσης υπόγειο με εμβαδό 147 τ.μ. ενώ το ακίνητο έχει δικαίωμα χρήσης 2 αποθηκών 254 τ.μ. και 22 χώρων στάθμευσης. Στην παρούσα φάση το ακίνητο ενοικιάζεται και είναι μια επικερδής επενδυτική ευκαιρία με υψηλή σταθερή απόδοση.

Το ακίνητο πωλείται σήμερα στην τιμή του €1,350,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με τα GoYield ακίνητα της Gordian, επισκεφθείτε την σχετική ιστοσελίδα.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΥπηρεσία Charity Direct για το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής “Αμερίκος Αργυρίου” 
Επόμενο άρθροΣτις 2 Οκτωβρίου 2021 το 2ο Cyprus Forum