Το νέο μοντέλο της BMW X1 είναι εδώ. Δυναμικό και ασυμβίβαστο, το πιο δημοφιλές μοντέλο στην κατηγορία του, έφτασε για πρώτη φορά στην Κύπρο, με νέα επιβλητική εμφάνιση, κορυφαία απόδοση και ασφάλεια.

Η ολοκαίνουρια τρίτη γενιά του μοντέλου BMW X1, έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της στην Κύπρο και γιορτάστηκε σε μια εντυπωσιακή βραδιά στο Char. Pilakoutas Showcase, με καλεσμένους συνεργάτες του Ομίλου και εκπροσώπους των ΜΜΕ. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι παρευρισκόμενοι, συνοδευόμενοι από τους ήχους τζαζ και ποπ ελληνικής και ξένης μουσικής, είδαν πρώτοι από κοντά το νέο μοντέλο, απολαμβάνοντας κοκτέιλ εμπνευσμένα από τα BMW X1, BMW X1 Plug-in Hybrid και BMW iX1.

Με σχεδίαση που ξεχωρίζει, ανώτερη ευρυχωρία, προηγμένη ψηφιοποίηση – και, για πρώτη φορά, με πλήρως ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, η νέα BMW X1 ενσωματώνει μία αυθεντική εμπειρία ελευθερίας και ανεξαρτησίας στην καθημερινή οδήγηση όπως και σε μεγαλύτερα ταξίδια. Ο προοδευτικός σχεδιασμός και η εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα του εσωτερικού, καθώς και η διευρυμένη γκάμα στάνταρ εξοπλισμού συγκριτικά με το απερχόμενο μοντέλο, αναδεικνύουν τον εγγενή premium χαρακτήρα της Χ1.

Η μεγαλύτερη διαφοροποίηση της καινούργιας X1 είναι ότι προσφέρεται για πρώτη φορά με τρεις τύπους συστημάτων κίνησης: κινητήρες εσωτερικής καύσης, με τεχνολογία Plug-in Hybrid (PHEV) καθώς και ως αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο BMW iX1, που φέρνει την εμπειρία της οδηγικής απόλαυσης μηδενικών εκπομπών ρύπων σε μία κατηγορία οχημάτων που γνωρίζει παγκόσμια άνοδο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης η Head of Business Development του Ομίλου Πηλακούτα κ. Κλέλια Πηλακούτα, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους σε αυτή την ξεχωριστή παρουσίαση του ολοκαίνουργιου Χ1. Όπως είπε, «Η καινούργια γενιά της ΒΜW Χ1 έρχεται και αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία των πολυτελών SAV. Με νέα, επιβλητική εμφάνιση, αποπνέει στιβαρότητα και μία ξεχωριστή αύρα ελευθερίας. Ταυτόχρονα οι καινοτόμες τεχνολογίες, η λειτουργικότητα, η ευελιξία και η πρακτικότητα, κάνουν απολαυστικά τα οικογενειακά ταξίδια αλλά και τις καθημερινές μετακινήσεις.

Ένα ήδη πετυχημένο μοντέλο προχωρά προς το μέλλον και γίνεται ακόμα καλύτερο. Με τη νέα X1 που προσφέρει μια πλούσια γκάμα στάνταρ εξοπλισμού, μπορεί κάποιος να γνωρίσει το συναρπαστικό κόσμο της σειράς BMW X: Εντυπωσιακή αισθητική, τεχνολογική πρωτοπορία, οδηγική απόλαυση, άνεση, ευρυχωρία και, φυσικά, κορυφαία ασφάλεια. Γιατί ένα σύγχρονο αυτοκίνητο οφείλει πρώτα και πάνω απ΄ όλα να είναι ασφαλές.»

Το νέο BMW X1 είναι διαθέσιμο στους εκθεσιακούς χώρους της Char.Pilakoutas Ltd σε όλες τις πόλεις και προκαλεί να το οδηγήσετε.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • BMW
Προηγούμενο άρθροΗ Deloitte συμβάλλει στον διάλογο για μια πιο ανθεκτική κυπριακή οικονομία 
Επόμενο άρθροΕνεργειακή κρίση: Ευκαιρία για επιτάχυνση της ενεργειακής μετάβασης στην ΕΕ