Η payabl. στις 50 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες τεχνολογίας στην Κύπρο και τη Μέση Ανατολή, ως η εταιρεία πληρωμών με την ταχύτερη ανάπτυξη στην Κύπρο, σύμφωνα με τη Deloitte

Η διεθνής εταιρεία PayTech payabl. με έδρα την Κύπρο, κατέλαβε την 7η θέση στη 2η έκδοση του προγράμματος Deloitte Technology Fast 50, ενώ παράλληλα αναδείχθηκε ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία πληρωμών στην Κύπρο.

Η payabl. είναι ένας διεθνής παροχέας επεξεργασίας ηλεκτρονικών πληρωμών (acquirer) που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δέχονται πληρωμές εύκολα, αξιόπιστα και με ασφάλεια. Μέσω της ολιστικής προσέγγισης, των προσφερόμενων λύσεων πληρωμών και της εκτενούς τεχνογνωσίας της, η payabl. δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, συνεισφέροντας στην εξέλιξη και τον τεχνολογικό μετασχηματισμό των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιούνται.

Το πρόγραμμα Deloitte Technology Fast 50, το οποίο δημοσιεύθηκε για δεύτερη χρονιά, αναδεικνύει και αναγνωρίζει τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες τεχνολογίας με έδρα τη Μέση Ανατολή ή την Κύπρο. Φέτος, το πρόγραμμα έλαβε σχεδόν 100 αιτήσεις από τη Μέση Ανατολή και την Κύπρο από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς ανάπτυξης λογισμικού, FinTech, Μέσων Ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και άλλων. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η payabl., με περιφερειακά γραφεία στη Γερμανία, την Κύπρο, την Ολλανδία, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Λιθουανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι η κορυφαία PayTech εταιρεία.

Ο μέσος όρος ανάπτυξης όλων των εταιρειών που συμπεριλήφθηκαν στη 2η έκδοση του προγράμματος ανέρχεται ποσοστιαία στο 277% και με συλλογικά ετήσια έσοδα που φτάνουν στα 800 εκατ. δολάρια κατά την περίοδο 2021-2022.

Παρά τις διαταραχές στην εφοδιαστική αλυσίδα, την απότομη αύξηση του πληθωρισμού, των τιμών της ενέργειας και των επιτοκίων, οι οικονομίες της Μέσης Ανατολής και της Κύπρου έχουν επιδείξει ευελιξία, ανθεκτικότητα και ικανότητα να αντιμετωπίζουν τις αντιξοότητες τα τελευταία χρόνια. Η payabl. έχει καταγράψει εξαιρετικές επιδόσεις, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και σε περιόδους αβεβαιότητας, οι εταιρείες τεχνολογίας μπορούν να προσαρμοστούν και να επιτύχουν φαινομενική ανάπτυξη.

Η Ugne Buraciene, Group CEO της payabl. δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε ανάμεσα στις 50 ταχύτερα αναπτυσσόμενες τεχνολογικές εταιρείες στη Μέση Ανατολή και την Κύπρο που συμπεριλήφθηκαν στο φετινό 2ο πρόγραμμα Deloitte Technology Fast 50, και ιδιαίτερα για το γεγονός ότι είμαστε η #1 ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία πληρωμών στη χώρα μας. Αυτή η σημαντική αναγνώριση αποτελεί παράλληλα τρανή απόδειξη της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσης και της καινοτομίας μας στον τομέα των πληρωμών».

Από την πλευρά του ο David Stark Partner, Deloitte Private Leader, της Deloitte στη Μέση Ανατολή, επεσήμανε ότι: «Ήταν μια συναρπαστική διαδικασία, βλέποντας το σύνολο των εταιρειών που συμμετείχαν στο φετινό πρόγραμμα και τους επιχειρηματίες της περιοχής, να εξερευνούν ένα ευρύ πεδίο, αναπτύσσοντας καινοτόμες λύσεις για να αντιμετωπίσουν διαφορετικές επιχειρηματικές προκλήσεις».

Για τη payabl.

Με έτος ίδρυσης το 2011, η payabl. είναι ένας κορυφαίος φορέας πληρωμών με περιφερειακά γραφεία σε Κύπρο, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, Λιθουανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Μέσω της ολιστικής της προσφοράς λύσεων πληρωμών, η payabl. μπορεί να διευκολύνει την πραγματοποίηση συναλλαγών από 300+ μεθόδους πληρωμής. Μέσω της εκτεταμένης τεχνογνωσίας της, η payabl. προσφέρει στους πελάτες της προσέγγιση υψηλής τεχνολογίας και επαφής, παρέχοντας αναβαθμισμένες λύσεις πληρωμών για εμπόρους από ένα ευρύ φάσμα τομέων, παγκόσμια. Με απαράμιλλη εμπειρία στο να στηρίζει τους πελάτες να περιηγηθούν στην πολυπλοκότητα ενός εξελισσόμενου περιβάλλοντος πληρωμών, η payabl. είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης των μεγαλύτερων εμπόρων στον κόσμο για να ξεκλειδώσουν την ανάπτυξη τους.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για το βραβείο δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia  
Επόμενο άρθροΜηδενικός συντελεστής ΦΠΑ σε βασικά είδη – Τι αφορά