Η Purpose Communications ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Alpha Bank Cyprus, στο πλαίσιο της οποίας θα συμβάλει στην επικοινωνιακή της στρατηγική,  το γραφείο Τύπου, τις σχέσεις με τα ΜΜΕ και stakeholders καθώς επίσης και την προβολή των προγραμμάτων κοινωνικής υπευθυνότητας της Τράπεζας.

Μέσα από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του πλάνου επικοινωνίας, αλλά και από ένα σύνολο υπηρεσιών, όπως διευρυμένη λειτουργία Γραφείου Τύπου, media relations, internal communications, διαμόρφωση πλάνου και προβολή κοινωνικών δράσεων, η Purpose Communications στοχεύει να επικοινωνήσει τα στοιχεία του DNA της Alpha Bank που προκύπτουν από την ανθρωποκεντρική και πελατοκεντρική φιλοσοφία που διέπει τον οργανισμό στο σύνολό του.

Ο Δημήτρης Ιωαννίδης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Purpose Communications δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που υποδεχόμαστε την Alpha Bank στο πελατολόγιό μας και μας τιμά ιδιαίτερα που ένα Τραπεζικό ίδρυμα του κύρους της Alpha Bank μας έχει επιλέξει για να συνεργαστούμε, καλύπτοντας τις πολύπλευρες επικοινωνιακές της ανάγκες».

Η Purpose Communications που συμπλήρωσε ήδη έναν χρόνο επιτυχημένης παρουσίας στα δρώμενα του κλάδου της επικοινωνίας, προσφέρει μια ποικιλία εξατομικευμένων υπηρεσιών, όπως Corporate Reputation & Brand Purpose, Executive Profiling & Thought Leadership, ESG & Sustainability, Strategic Media Relations, Multi-platform brand storytelling & messaging, Advocacy & Campaigning, Stakeholder engagement, Specialised Events, Nonprofit Outreach support, Social Impact Messaging. Προσαρμοσμένες για να ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε πελάτη, οι προσφερόμενες υπηρεσίες, βάζουν τις επιχειρήσεις στο επίκεντρο της διαμόρφωσης των πιο σημαντικών συζητήσεων του σήμερα, με πραγματικό αντίκτυπο μέσω του σκοπού τους.

 

Purpose Communications: Η Purpose Communications είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία συμβούλων επικοινωνίας με βάση την Κύπρο και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο. Είναι το αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ του γνωστού συμβούλου επικοινωνίας Δημήτρη Ιωαννίδη και ενός από τα μεγαλύτερα διαφημιστικά γραφεία της Κύπρου, DeLeMa Communication. Με περισσότερα από 30 χρόνια συλλογικής εμπειρίας και πολυεθνικής τεχνογνωσίας, η Purpose Communications βοηθά τις επιχειρήσεις να μοιραστούν τον σκοπό τους. Από την αναδιαμόρφωση των πολιτικών Εταιρικής Υπευθυνότητας έως την προτεραιότητα στη Διαφορετικότητα, την Ισότητα και την Ενσωμάτωση και τη δημόσια υποστήριξη για τα ζητήματα που ενδιαφέρουν περισσότερο τους υπαλλήλους, τους stakeholders και τους καταναλωτές, η έμπειρη ομάδα της εταιρείας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξατομικευμένων υπηρεσιών που οδηγούν την επιχειρηματική ανάπτυξη και επιτυγχάνουν πραγματικά, μετρήσιμα αποτελέσματα. Η Purpose Communications, είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου επικοινωνίας με έδρα την Κύπρο που συμπεριλαμβάνεται στο δίκτυο των 170+ συνεργαζόμενων γραφείων επικοινωνίας του Chartered Institute of Public Relations (CIPR) παγκόσμια, ως Corporate Affiliate.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter