Η Alpha Bank Cyprus Ltd συμμετείχε στο 9ο Cyprus Banking Forum & FinTech Expo το οποίο διεξήχθη στις 8 Δεκεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank Cyprus Ltd, κ. Κωνσταντίνος Κουτεντάκης σε παρέμβαση του στο πάνελ αναφέρθηκε στην ψηφιακή μεταρρύθμιση της Τράπεζας και στις καινοτομίες που εφαρμόστηκαν και διαμόρφωσαν το επιχειρηματικό της μοντέλο.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Κουτεντάκης, παρουσίασε τη σημασία της ψηφιακής μεταρρύθμισης και τις ευκαιρίες που προσφέρει, τόσο στους τραπεζικούς οργανισμούς όσο και στους καταναλωτές. Συγκεκριμένα, επεσήμανε ότι ενώ η πανδημία COVID-19 δημιούργησε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, παρείχε την ευκαιρία στις τράπεζες να αναδιαμορφώσουν το μέλλον τους στο νέο αναδυόμενο οικοσύστημα, με τη συνεργασία μεταξύ τραπεζών και του κλάδου Fintech να είναι αμοιβαίως επωφελής. Πρόσθεσε, επίσης, ότι η Alpha Bank συνεργάζεται στενά με την κοινότητα Fintech και υποστηρίζει την καινοτομία που έχει άμεση σχέση με την αγορά και την κοινωνία.

Το 9ο Cyprus Banking Forum & FinTech Expo προσέλκυσε διακεκριμένους επαγγελματίες του κλάδου, καθώς και εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας, οι οποίοι  συζήτησαν την επιρροή των ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων και καινοτομιών στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Οι συμμετέχοντες εξέτασαν τις επερχόμενες αλλαγές στον τραπεζικό τομέα και τις συνήθειες των καταναλωτών σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη εποχή.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροHermes Airports: Χριστούγεννα με άρωμα Κυπριακής Χειροτεχνίας
Επόμενο άρθροTo Τρόοδος ανάμεσα στους πιο σημαντικούς ορεινούς βιότοπους της Ευρώπης