Νέα Διευθύντρια του Ανθρωπιστικού Τομέα του οργανισμού η Άντρια Αγκαστινιώτου

 

Ο ιδρυτής του Hope For ChildrenCRC Policy Center, Joseph Borghese, ανακοινώνει ότι μετά από προσεκτική εξέταση, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την προαγωγή της Διευθύντριας του Ανθρωπιστικού Τομέα, Άντρια Νεοκλέους, στη θέση της Εκτελεστικής Διευθύντριας του οργανισμού. Επιπλέον, η Άντρια Αγκαστινιώτου, η σημερινή Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Ανθρωπιστικού Τομέα, προάγεται στη θέση της Διευθύντριας του Τομέα.

Η Άντρια Νεοκλέους εργάζεται στον οργανισμό για περισσότερα από εννέα χρόνια, υπηρετώντας ως Διευθύντρια του Ανθρωπιστικού Τομέα. Κατά τη διάρκεια της θητείας της, έχει επιδείξει εξαιρετική ηγεσία, όραμα και βαθιά αφοσίωση στην αποστολή της. Έχει επιβλέψει την ανάπτυξη του ανθρωπιστικού τομέα και, κατά συνέπεια, του οργανισμού, του οποίου έχει επεκτείνει τα προγράμματα και τις υπηρεσίες και έχει ενισχύσει τις συνεργασίες με σχετικούς φορείς. Ήταν επίσης υπεύθυνη για τη διαδικασία της ίδρυσης του Hope For Children στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ως Εκτελεστική Διευθύντρια, η Άντρια Νεοκλέους θα συνεχίσει να παρέχει στρατηγική κατεύθυνση και ηγεσία στον οργανισμό και στην ομάδα των περίπου 110 μελών του προσωπικού στη Κύπρο. Θα συνεργαστεί στενά με το Διοικητικό Συμβούλιο, το Ανώτατο Συμβουλευτικό Συμβούλιο, το προσωπικό και τους εταίρους για την προώθηση της αποστολής, την επίτευξη των στόχων και τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του οργανισμού και την επέκταση των υπηρεσιών προς τα παιδιά και τις οικογένειες.

Η Άντρια Αγκαστινιώτου, αποτελεί επίσης βασικό μέλος του Hope For Children για πολλά χρόνια ενισχύοντας με την αφοσίωση και την εμπειρία της το έργο του οργανισμού. Υπό την εποπτεία της ο οργανισμός έχει αναπτύξει περαιτέρω την τεχνογνωσία του στον τομέα της παιδικής προστασίας, και ανταποκρίθηκε με επιτυχία σε σειρά καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, παρέχοντας βοήθεια σε χιλιάδες παιδιά που είχαν ανάγκη. Παράλληλα ενισχύθηκε η κουλτούρα αφοσίωσης και επαγγελματισμού μεταξύ της ομάδας. Ως Διευθύντρια του Ανθρωπιστικού Τομέα, η Άντρια Αγκαστινιώτου θα επιβλέπει όλα τα ανθρωπιστικά προγράμματα και τις Δομές του οργανισμού, συνεργαζόμενη στενά με τους συντονιστές των τμημάτων και τους εμπλεκόμενους φορείς, με στόχο να διασφαλίζει την αποτελεσματική και υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών στους επωφελούμενους.

Οι προαγωγές αυτές αποτελούν σημαντική εξέλιξη για τον οργανισμό, σηματοδοτώντας τη δέσμευση για ισχυρή ηγεσία, στρατηγικό όραμα και αποτελεσματική διαχείριση. Το Hope For Children είναι βέβαιο ότι η νέα ηγεσία του οργανισμού θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να παρέχει την κατεύθυνση που απαιτείται για επίτευξη της αποστολής του και τη θετική επίδραση στις ζωές όσων στηρίζει.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροMάθαμε πότε ανοίγει το ανανεωμένο Four Seasons – Και ιταλικές γεύσεις με την υπογραφή Μποτρίνι
Επόμενο άρθροΑνατέθηκε στον Γ. Αρέστη η ετοιμασία πρότασης για σύσταση Γνωμοδοτικού Συμβουλίου