Στο παγκόσμιο συνέδριο και έκθεση «Υγεία στον Αραβικό Κόσμο 2021» που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 21-24 Ιουνίου στο Διεθνές Κέντρο Εμπορίου του Ντουμπάι, θα συμμετάσχει η iMER Medical Services, εγκεκριμένος αντιπρόσωπος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Hadassah σε Ρωσία, Κύπρο και Ελλάδα κάτω από την ομπρέλα της μητρικής της εταιρείας Health Plus.

Οι διεθνώς αναγνωρισμένοι γιατροί της iMER, θα δώσουν διαλέξεις στο πλαίσιο του συνεδρίου, με στόχο να μεταδώσουν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους πέραν των συνόρων του Ισραήλ.Με πορεία πέραν των 45 χρόνων, το συνέδριο «Υγεία στον Αραβικό Κόσμο» έχει πλέον καταστεί κορυφαίο ιατρικό συνέδριο, όχι μόνο στην περιοχή της Μέσης Ανατολής αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Με στόχο να συνεχίσει τη στρατηγική επέκταση των δραστηριοτήτων της εκτός των συνόρων του Ισραήλ, η iMER Medical Services σκοπεύει μέσα από αυτή την εκδήλωση να αναπτύξει συνεργασίες στη Μέση Ανατολή, να ενημερώσει το κοινό για την 20ετή εμπειρία της, ώστε να μπορέσει να προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές στους ασθενείς σε Κύπρο, Ελλάδα και Ρωσία, αλλά και να δημιουργήσει παράλληλα ευκαιρίες για διεθνείς συνεργασίες σε ερευνητικό και ιατρικό επίπεδο.

H εταιρεία iMER (International Medical Evaluation and Referral) αποτελεί έναν παγκοσμίου εμβέλειας πάροχο Ιατρικών Υπηρεσιών. Είναι ο εγκεκριμένος αντιπρόσωπος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Hadassah σε Κύπρο και Ελλάδα για την παραπομπή ασθενών, προσφέροντας μοναδικές θεραπείες στα πλέον εξειδικευμένα και προηγμένα τεχνολογικά ιατρικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, από επιστήμονες πρωτοπόρους στην ειδικότητά τους.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • iMER
Προηγούμενο άρθροΕπενδύσεις στη μετά-Covid εποχή
Επόμενο άρθροΜπορούμε να απαλλαγούμε από την παράνομη κτηματομεσιτεία