Τρία ιδιαίτερα τιμητικά βραβεία, για τη συνεισφορά της και το ρόλο που διαδραματίζει στο τομέα της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συνανθρώπων μας, απέσπασε η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie, στα Cyprus Healthcare Business Awards 2020.

Συγκεκριμένα η Medochemie κατέκτησε δύο Platinum Βραβεία, ένα στην κατηγορία «Ανάπτυξη-Οικονομικοί Δείκτες: Εξαιρετική Επιχειρηματική Επίδοση», για την προσφορά της στην πολλαπλασιαστική ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας και ένα δεύτερο στην κατηγορία «Κοινωνική Ευαισθησία – Περιβάλλον» για την καινοτόμο δράση της, στην ανακύκλωση και τη συμβολή της στην αναδάσωση.

Παράλληλα η Medochemie, απέσπασε το Silver Βραβείο στην ενότητα «Ανάπτυξη-Στρατηγική συνεργασία για τη διεθνοποίηση, την έρευνα, τα καινοτόμα προϊόντα ή υπηρεσίες και νέες Τεχνολογίες», για τη νέα καινοτομική εφαρμογή της ρίγανης.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Medochemie, κ. Χριστάκης Σεργίδης, η τριπλή βράβευση αποτελεί ένδειξη αναγνώρισης της μεγάλης προσφοράς της Medochemie, ιδιαίτερα στους τομείς της ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Η Medochemie, ανέφερε ο κύριος Σεργίδης, εργοδοτεί εκατοντάδες άτομα στην Κύπρο και το εξωτερικό, στηρίζοντας την οικονομία της χώρας, και διασφαλίζοντας παράλληλα την προμήθεια πολλών φαρμακευτικών προϊόντων στο νησί. Στόχος μας, είπε χαρακτηριστικά, είναι η έρευνα και η καινοτομία να είναι ευθυγραμμισμένες με τις απαιτήσεις, τις ανάγκες και τα θέλω της αγοράς, διαβεβαιώνοντας ότι η εταιρεία θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση.

Τα Βραβεία Cyprus Healthcare Business Awards 2020 διοργανώνονται, από την Boussias Communications και αφορούν στην επιβράβευση εταιρειών, φορέων και οργανισμών που εφαρμόζουν βέλτιστες πρακτικές,  καινοτόμες δράσεις, πρωτοβουλίες και συνεργασίες σε θέματα υγείας, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών στην Κύπρο, παράλληλα με την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Πιο κάτω το video της βράβευσης 

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΗ Eurobank Κύπρου πρωτοτυπεί με κάρτες από βιοδιασπώμενο υλικό
Επόμενο άρθροΜόλις 21 ετών η πρώτη Κύπρια αστροναύτης