Η μπύρα ΛΕΩΝ στηρίζει τον διαγωνισμό που θα αναδείξει και φέτος νέα ταλέντα στον χώρο της διαφήμισης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να βγουν μπροστά με τόλμη και θάρρος, εκπροσωπώντας φέτος την Κύπρο στις Κάννες.

Η μπύρα ΛΕΩΝ καλωσορίζει τους νέους δημιουργούς στον κόσμο των πρώτων, τολμηρών και θαρραλέων και τους δίνει το βήμα να βγουν μπροστά, να ζήσουν νέες περιπέτειες, να ρισκάρουν και να διεκδικήσουν μια θέση στους καλύτερους, στηρίζοντας τον διαγωνισμό Young Lions Cyprus 2024.

Σκοπός των Young Lions Cyprus, που αφορά νέους κάτω των 30 ετών, είναι να επιλεγούν οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στον διεθνή διαγωνισμό Cannes Young Lions Competition, που διοργανώνεται κάθε Ιούνιο, συναγωνιζόμενοι αντίστοιχες ομάδες απ’ όλο τον κόσμο, στις ενότητες Design, Digital, Film, PR και Marketers. Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία μέσα από την οποία οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να αναδειχθούν, προβάλλοντας τη δουλειά και το ταλέντο τους σε έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς παγκοσμίως.

Σε σχετικές δηλώσεις της, η Senior Brand Manager της PPD Global, Θεώνη Πηλαβάκη, ανέφερε: «Είναι με περηφάνια που βλέπω τη νέα γενιά να διεκδικεί και να τολμά, θέλοντας να ζήσει νέες εμπειρίες και να αναδειχθεί σε ένα τομέα που έχει ανάγκη τα νέα ταλέντα και τη δημιουργικότητα. Μοιραζόμαστε πολλά κοινά μαζί τους, αφού η μπύρα ΛΕΩΝ αποτελεί την πρώτη και τη μόνη κυπριακή μπύρα, που επιχείρησε και κατόρθωσε την παραγωγή και καλλιέργεια λυκίσκου στο νησί μας, στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης, της ανάπτυξης, του πάθους και της δίψας για καινοτομία που χαρακτηρίζει τον Όμιλο Φωτιάδη.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία λοιπόν. Ας ‘παλέψουν’ για να διακριθούν με το θάρρος και τη δύναμη του λέοντα! Αναμένουμε με αγωνία να βραβεύσουμε τους καλύτερους».

Μπύρα ΛΕΩΝ. Βγες Μπροστά!

https://www.instagram.com/leonbeercyprus

https://www.facebook.com/LeonBeerCyprus

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροO Αχ. Δωροθέου νέος διευθύνων σύμβουλος της Mediterranean Hospitality Venture
Επόμενο άρθροΝέα χρονιά, νέα εποχή για την DELEMA McCANN