H NIPD Genetics ανακοινώνει τη μετονομασία της σε Medicover, καθώς μετά την εξαγορά της τον περασμένο Ιανουάριο, η Εταιρεία υιοθετεί επίσημα το εμπορικό σήμα του διεθνούς κολοσσού στον τομέα παροχής υγειονομικής περίθαλψης και διαγνωστικών υπηρεσιών.

Η νέα κατεύθυνση της επωνυμίας αντικατοπτρίζει την εξέλιξη της Εταιρείας από την ίδρυσή της έως σήμερα, από μια νεοσύστατη εταιρεία βιοτεχνολογίας σε έναν πρωτοπόρο και διεθνούς εμβέλειας πάροχο γενετικών υπηρεσιών και εργαστηριακών λύσεων.

Η μετονομασία συνιστά αναμφίβολα μια σημαντική και αξιόλογη αλλαγή, ωστόσο, δεν διαφοροποιεί τον πυρήνα των στόχων και πεποιθήσεων της Εταιρείας. Βασικός στόχος ήταν και παραμένει η ώθηση και ενίσχυση του τομέα της γενετικής, με γνώμονα την παροχή καλύτερης ποιότητας ζωής σε ασθενείς με γενετικές παθήσεις.

Με την υιοθέτηση της νέας ταυτότητας η Εταιρεία εντάσσεται περήφανα στην οικογένεια της Medicover, η οποία απαρτίζεται από μια διεθνή ομάδα διακεκριμένων επαγγελματιών, οι οποίοι μοιράζονται κοινούς στόχους, αξίες και αποφασιστικότητα, προς την εκπλήρωση της αποστολής τους, που δεν είναι άλλη από το να καταστήσει εφικτή την ευρύτερη πρόσβαση σε προηγμένες γενετικές υπηρεσίες και εργαστηριακές λύσεις.

Η Medicover Genetics παραμένει προσηλωμένη στη συνεχή παροχή άριστης εξυπηρέτησης στους συνεργάτες της διεθνώς, αλλά και στους ασθενείς των οποίων η πολύτιμη εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί απόδειξη της επίτευξης των στόχων της. Η αναδημιουργία της εταιρικής ταυτότητας περιλαμβάνει την αλλαγή των εμπορικών επωνυμιών, την ανανεωμένη εμφάνιση και αίσθηση που δίνεται μέσω του εμπορικού σήματος και των προσφερόμενων υπηρεσιών. Ο αριθμός μητρώου των εταιρειών και οι αντίστοιχοι αριθμοί ΦΠΑ θα παραμείνουν οι ίδιοι.

Ως μέρος της Medicover, μιας κορυφαίας διεθνούς εταιρείας υγειονομικής περίθαλψης και διαγνωστικών υπηρεσιών, η οποία ιδρύθηκε το 1995, αναμένεται τόσο η επέκταση του δικτύου της Εταιρείας όσο και της τεχνογνωσίας της.

Η διαδικασία μετάβασης στη νέα εμπορική επωνυμία, εικόνα και ταυτότητα, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων μηνών.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα #YouthEmpowered
Επόμενο άρθροΗ υπερθέρμανση του πλανήτη και οι επιπτώσεις σε τράπεζες και ασφαλιστικές