Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), λαμβάνοντας υπόψη πως το υδρογόνο μπορεί να διαδραματίσει βασικό ρόλο στην ενεργειακή μετάβαση και αξιοποιώντας επιχειρηματικές και τεχνολογικές καινοτομίες ως κινητήριες δυνάμεις για μακροπρόθεσμη οικονομική ανάπτυξη, ανακοίνωσε σήμερα πως προχωρεί στην ίδρυση του Συνδέσμου Υδρογόνου Κύπρου (ΣΥΚ).

Προς το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2021, συνάντηση ενδιαφερομένων μερών, τα οποία ομόφωνα αποφάσισαν την ίδρυση του Συνδέσμου και ένταξη του στη μεγάλη οικογένεια των Μελών της ΟΕΒ.

Η Ιδρυτική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 12 Μαρτίου η ώρα 10:00 π.μ. και μπορεί κάθε άμεσα ενδιαφερόμενος να συνδεθεί μέσω του ηλεκτρονικού συνδέσμου https://zoom.us/j/92278019773 αφού κάνει εγγραφή https://forms.gle/EgT3J52n9u7q8fXo8.

Στην ιδρυτική συνέλευση μπορούν να μετάσχουν ενδιαφερόμενοι από ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων όπως ακαδημαϊκοί, ερευνητές, επιχειρήσεις, κρατικές υπηρεσίες,  κ.α. Στη συνέλευση, μεταξύ άλλων, θα αναδειχθεί το  Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου και θα διαμορφωθεί το Καταστατικό του.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κο Μάριο Παπαγεωργίου, Λειτουργό του Τμήματος Ενέργειας & Περιβάλλοντος της ΟΕΒ στο τηλέφωνο +357 22643000 (ext. 206).

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροNέο νοσοκομείο στην Έγκωμη δίπλα στην Κρατική Έκθεση
Επόμενο άρθροFake News για κορωνοϊό – Επιπλέον μέτρα από τις διαδικτυακές πλατφόρμες