Μοναδικά χαρακτηριστικά και προσιτή καινοτομία με μπαταρία μεγάλης διάρκειας, μεγαλύτερη οθόνη και πολλαπλό σύστημα καμερών

 

Η Samsung Electronics Co., Ltd παρουσιάζει το Samsung Galaxy A03s, τη νέα συσκευή της σειράς Samsung Galaxy A που καθιστά την καινοτομία προσιτή σε όλους. Με το νέο Samsung Galaxy A03s οι χρήστες έχουν μια συσκευή στα χέρια τους με αυτονομία μπαταρίας, προβολή για απολαυστική θέαση χάρη στην οθόνη 6.5” Infinity-V και δυνατότητα εντυπωσιακών λήψεων με την πολλαπλή του κάμερα.

Μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα

Το νέο Galaxy Α03s διαθέτει μπαταρία 5,000 mAh[1] (τυπική), παρέχοντας αυτονομία ιδανική για την καθημερινότητα αλλά και για ταξίδια. Με μία μόνο φόρτιση, μπορεί ο χρήστης να αξιοποιεί τις εκπληκτικές λειτουργίες του Galaxy A03s όλη μέρα.

Υπέροχες φωτογραφίες για κάθε περίσταση

Εξοπλισμένο με τρεις κάμερες στο πίσω μέρος και τη selfie κάμερα στο μπροστινό, το Galaxy Α03s βοηθά τους χρήστες να απαθανατίσουν τον κόσμο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Με κύρια κάμερα 13MP, macro κάμερα 2MP, κάμερα βάθους 2MP και μπροστινή κάμερα 5MP, η καταγραφή φωτογραφιών γίνεται εύκολα ενώ οι selfies φαίνονται σαν επαγγελματικές με τη λειτουργία «Πορτραίτο» για φυσική θόλωση φόντου. Για επιπλέον δημιουργικότητα, μπορεί να προστεθεί η προσωπική πινελιά κάθε χρήστη στο περιεχόμενο χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες διακόσμησης λήψεων (Ζωντανά Αυτοκόλλητα, Στάμπες και Φίλτρα).

Ξεχωριστή οπτική εμπειρία

Με το νέο Galaxy Α03s, οι φίλοι του gaming και των ταινιών θα παρασυρθούν στη δράση. Η Samsung επεκτείνει το πεδίο προβολής της Infinity-V 6,5 ιντσών οθόνης και με αναλογία εικόνας 20:9 αποδεικνύει πως μια μικρή οθόνη προσφέρει μεγάλη και εντυπωσιακή προβολή. Επιπλέον, η οθόνη Infinity-V, χάρη στην τεχνολογία HD+ προσφέρει ευκρινές, ζωντανό και με καθαρά χρώματα περιεχόμενο και μια απολαυστική gaming εμπειρία, απολαυστικές προβολές βίντεο και γρήγορο multitasking.

Αναβαθμισμένος επεξεργαστής, αναβαθμισμένη εμπειρία

Με επεξεργαστή Octa-Core, το Galaxy A03s διαθέτει γρήγορη και αποτελεσματική απόδοση σε συνδυασμό με 3GB μνήμης RAM, 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και έως 1TB επέκταση μνήμης με κάρτα microSD[2]. Ακόμα, το Galaxy A03s One UI Core παρέχει πρόσβαση στις εφαρμογές Galaxy της Samsung, συμπεριλαμβανομένων των Samsung Knox, Samsung Health και Samsung Smart Switch για μεγαλύτερη παραγωγικότητα, δημιουργικότητα και άνεση.

Μοντέρνος Σχεδιασμός

Το Galaxy A03s συνδυάζει τη σύγχρονη αισθητική με κλασικά χρώματα (μπλε, μαύρο και λευκό) και μοντέρνο ματ φινίρισμα, δημιουργώντας μια συσκευή με εργονομικό σχεδιασμό και εκλεπτυσμένες καμπύλες που προσφέρουν άνετο κράτημα και εύκολη πλοήγηση στην οθόνη.

Το Galaxy A03s θα είναι διαθέσιμο στην Κύπρο μέσα στις επόμενες ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε  https://www.samsung.com/gr/smartphones/galaxy-a/galaxy-a03s-blue-32gb-sm-a037gzbneue

[1] Τυπική τιμή δοκιμασμένη υπό συνθήκες εργαστηρίου τρίτου μέρους. Τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση της χωρητικότητας της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που ελέγχθηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 4.900 mAh. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου, τις συνήθειες χρήσης και άλλους παράγοντες.

[2] Η κάρτα Micro SD πωλείται ξεχωριστά.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΜετάβαση στην ψηφιακή και πράσινη εποχή με πυξίδα την έρευνα και την καινοτομία
Επόμενο άρθροKενή θέση εργασίας στη Δημόσια Υπηρεσία