Το βραβευμένο ψηφιακό στούντιο εισέρχεται στη μουσική βιομηχανία με νέες συναρπαστικές προτάσεις

 

Ο δημιουργός περιεχομένου με τη μεγαλύτερη απήχηση και ποσοστά θέασης στο YouTube και στο Facebook έρχεται να προσθέσει στο ρεπερτόριό του τη ΜΟΥΣΙΚΗ, επεκτείνοντας τους ορίζοντες του για διασκεδαστικό περιεχόμενο στον κόσμο.

Η TheSoul Publishing εγκαινιάζει το δικό της μουσικό τμήμα, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ πραγματικών και εικονικών καλλιτεχνών και δίνοντας μια ώθηση στα όρια της μουσικής βιομηχανίας. Η TheSoul στοχεύει να ανακαλύψει νέα ταλέντα προωθώντας ανεξάρτητους και εκκολαπτόμενους καλλιτέχνες. Η τακτική αυτή είναι σε ακολουθία με την ανακοίνωση της TheSoul για τη συνεργασία της με την Believe, μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες διανομής μουσικής στον κόσμο. Η συνεργασία αυτή θα βοηθήσει στο να είναι διαθέσιμο το μουσικό περιεχόμενο της TheSoul σε όλες τις κορυφαίες μουσικές πλατφόρμες, όπως το Spotify, Deezer, Apple Music, Amazon Music καθώς και σε περισσότερα από 200 ψηφιακά καταστήματα και διεθνείς μουσικές υπηρεσίες.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η TheSoul λάνσαρε την πρώτη πλήρως ψηφιακή και ανεξάρτητη καλλιτέχνιδα της, την Polar, μπροστά από εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές, στο ψηφιακό παιχνίδι της LockWood Publishing, το Avakin Life. Η Polar, η μασκοφόρος και μυστηριώδης τραγουδίστρια, δημιουργήθηκε από την ομάδα της TheSoul Publishing και αποτελεί την πρώτη από μια σειρά μουσικών πρωτοβουλιών του ομίλου. Το μουσικό βίντεο του πρώτου της κομματιού, το “Close To You”, έχει ήδη ξεπεράσει τα τέσσερα εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Ενώ ο λογαριασμός της Polar στο TikTok μετρά ήδη 1,2 εκατομμύρια ακολούθους, προσελκύοντας περισσότερους από 10.000 fans την ημέρα. Πρόσφατα, η Polar έσπασε το φράγμα των 280.000 συνδρομητών στο YouTube, μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες.

Αν και η Polar είναι το μεγάλο όνομα στη λίστα των ανερχόμενων αστεριών της TheSoul, δεν αποτελεί τη μοναδική καλλιτέχνιδα. Έπειτα και από μια επιτυχημένη προσπάθεια στο κανάλι La La Life, η TheSoul ξεκίνησε το La La Life Music. Το μουσικό περιεχόμενο του καναλιού έχει συγκεντρώσει σχεδόν 100 εκατομμύρια προβολές, γεγονός που παρακίνησε τους παραγωγούς να συνεργαστούν με μια έμπειρη ομάδα από μουσικοσυνθέτες και στιχουργούς για τη δημιουργία του La La Life Music. Music. Το μουσικό στυλ του καναλιού θα επικεντρωθεί κυρίως στα Pop, R&B και Dance είδη μουσικής, αλλά θα πειραματιστεί επίσης και σε ένα ευρύ φάσμα μοναδικών στυλ και περιεχομένου.

Η DJ Sue αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα του καναλιού La La Life. Η Sue έγινε αρχικά γνωστή ως DJ και τραγουδοποιός της ηλεκτρονικής ορχηστρικής μουσικής. Η DJ Sue προσφέρει viral DJ mixes στο Tik-Tok που απευθύνονται στο κοινό της ηλεκτρονικής dance μουσικής, ενώ έχει επίσης ξεκίνησε πρόσφατα μια εκπομπή στο Snapchat, όπου μιλάει για τους stars και για δημοφιλή θέματα σε στυλ ραπ.

Όλη αυτή η δημιουργική δύναμη πυρός και το μουσικό στυλ προέρχονται από την TheSoul Publishing. Το ψηφιακό στούντιο έχει φτάσει τους περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ακολούθους σε Facebook, Instagram,  TikTok, YouTube, Pinterest και Snap, ενώ τα κανάλια του συγκεντρώνουν περισσότερες από 16 δισεκατομμύρια προβολές το μήνα, για το 2021. Με το νέο μουσικό τμήμα, δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι o ουρανός δεν είναι το όριο!

Σχετικά με τη TheSoul Publishing

Η TheSoul Publishing είναι ένα βραβευμένο ψηφιακό στούντιο το οποίο παράγει ψυχαγωγικό, θετικό και πρωτότυπο περιεχόμενο για ένα παγκόσμιο κοινό.

Ούσα η πιο δημοφιλής εταιρεία διαδικτυακών μέσων στον κόσμο, η TheSoul Publishing έχει περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο ακόλουθους σε Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, Pinterest, και Snap. Η παγκόσμια δημιουργική της ομάδα δημιουργεί συνεχώς ελκυστικό και shareable περιεχόμενο για όλες τις ηλικίες, σε 19 διαφορετικές γλώσσες, που διανέμεται μέσα από διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία 3D, εντυπωσιακά stop motion, fun live-action, ιδιόμορφα μουσικά βίντεο, εμπνευσμένες χειροτεχνίες και ζωηρά animation, το πορτφόλιο με τα brands της TheSoul Publishing, τα έχει όλα. Τα διάσημα κανάλια της TheSoul Publishing περιλαμβάνουν τα 5-Minute Crafts, Bright Side, 123 GO!, Avocado Couple, La La Life, Slick Slime Sam και Teen-Z.

Το κανάλι με τις περισσότερες προβολές, το 5-Minute Crafts, αποτελεί το Νο1 ψηφιακό DIY brand και συγκαταλέγεται μεταξύ των 10 κορυφαίων καναλιών στο YouTube και μεταξύ των 10 κορυφαίων σελίδων στο Facebook.

Τα τρέχοντα πλάνα της εταιρίας περιλαμβάνουν επέκταση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, podcast και πλατφόρμες ροής – όπως TikTok, Instagram, Snap, Roku, Apple, Spotify, Amazon Prime και κινέζικες πλατφόρμες όπως Xigua, Douyin και Bilibili – καθώς και η συνεχής ανάπτυξη της παγκόσμιας ομάδας παραγωγής της, έτσι ώστε να παρέχει στο κοινό της περισσότερο από το περιεχόμενο που τόσο έχει αγαπήσει.

Η TheSoul Publishing έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις, όπως το ‘Digital Studio of the Year’ στα βραβεία Digiday Video & TV το 2021,  μια νίκη στα βραβεία Drum 2021 (Best Use of Pinterest), υποψηφιότητα για το 5-Minute Crafts στα Webby Awards 2021, υποψηφιότητα στα Streamy Award το 2020 (Best Brand Engagement), και υποψηφιότητες στα Shorty Award το 2021 (Best YouTube presence και Best Community Engagement). Επιπρόσθετα, έχει κερδίσει υποψηφιότητα στα 2021 Drum Award (Video Team of the Year).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη TheSoul Publishing, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εδώ.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΗ Μαρίνα Αγίας Νάπας χρυσός χορηγός του πρώτου μαραθωνίου «Τρέχω για τον Αυτισμό»
Επόμενο άρθροΒρέθηκε άντρας σε κατάσταση αρχικής σήψης στη Χλώρακα