Η HUMAN & SCIENCE φέρνει την καινοτομία της NORIS MEDICAL και στην Κύπρο

 

Μία από τις 3 κορυφαίες εταιρείες οδοντιατρικών εμφυτευμάτων και προσθετικών, η NORIS MEDICAL αποκτά την έδρα της πλέον και στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, μέσω του αποκλειστικού της αντιπροσώπου για Έλλάδα και Κύπρο, την εταιρεία HUMAN & SCIENCE.

Η εταιρεία HUMAN & SCIENCE πρωτοπόρα στο χώρο της έχει συνάψει συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία εμφυτευμάτων και προσθετικών, τη NORIS MEDICAL, η οποία εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και συστημάτων για οδοντιατρικές εφαρμογές. Η HUMAN SCIENCE, φιλοδοξεί να κατακτήσει σημαντικό μερίδιο της Κυπριακής αγοράς μέσω παροχής υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας σε ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές τιμές.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Human Science, κ. Γιάννης Παπαδόπουλος: «Όραμά μας, είναι η συμβολή στη βελτίωση της στοματικής υγείας των ασθενών, μέσω της συνεργασίας μας με κορυφαίους οδοντιάτρους, οδοντοτεχνίτες, εμφυτευματολόγους και γναθοχειρούργους σε Ελλάδα και Κύπρο. Στόχος μας είναι η προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών και όχι απλώς η διάθεση των προϊόντων μας. Για εμάς οι οδοντίατροι που συνεργαζόμαστε δεν είναι πελάτες, αλλά συνεργάτες. Για το λόγο αυτό, προσφέρουμε διαρκή εκπαίδευση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με την αντίστοιχη πιστοποίηση, αλλά και ολοκληρωμένο πλάνο θεραπείας ανά ασθενή, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Πιστεύουμε στα προϊόντα της NORIS MEDICAL και για αυτό επενδύουμε και στην Κυπριακή αγορά, η οποία αποτελεί σταυροδρόμι της Μεσογείου και όχι μόνο τουριστικό, αλλά και διαρκώς αναπτυσσόμενο ιατρικό προορισμό.»   

Η HUMAN SCIENCE έχει ήδη διοργανώσει εκπαιδεύσεις για το Σεπτέμβριο για υπάρχοντες, αλλά και δυνυτικούς συνεργαζόμενους οδοντιάτρους, από εξειδικευμένους και έμπειρους καθηγητές.

Οι εκπαιδεύσεις θα συμπεριλαμβάνουν, τόσο το θεωρητικό μέρος, όσο και πρακτική εξάσκηση. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, θα χορηγείται πιστοποίηση για την τοποθέτηση οδοντιατρικών εμφυτευμάτων και προσθετικών (τηλέφωνο για πληροφορίες: 95771300, κ. Δημήτρης Ζορμπάς, Διευθυντής Πωλήσεων Κύπρου / https://www.human-science.gr/)

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕίστε κρούσμα ή επαφή; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Επόμενο άρθροΝέα βράβευση για την καινοτόμο εφαρμογή ‘EKO Smile”